Welkom op de Hoofdplaatsite

Nieuw op de site:


Kijk voor alle Hoofdplaatse activiteiten (en de info daarover) op de Activiteiten agenda (Onder Informatie Hoofdplaat) of klik: Activiteiten Agenda Hoofdplaat13 mei:

De afgelopen week hebben vele tientallen Hoofdplatenaren hun inschrijving voor het optreden van de Marinierskapel (op zondag 13 oktober) al ingeleverd. Binnenkort worden ook niet-Hoofdplatenaren in de gelegenheid gesteld om in te schrijven. Dus Hoofdplatenaren: schrijf je in nu er nog plaats is!!

Ook de volgende benefiet activiteit staat gepland: De Bevrijdingsfietstocht op zondag 23 juni. Voor meer info en flyer kijk je onder Nieuwsberichten of klik: Bevrijdingsfietstocht Hoofdplaat5 mei: Op zaterdagavond 25 mei is de eerstvolgende activiteit in het kader van “Hoofdplaat 80 Jaar Vrijheid” is de Pubquiz-80 Jaar bevrijding. Een aantal teams hebben zich al ingeschreven, maar er is nog plaats voor meer.

Dus schrijf je in met je 4-persoons team en test je algemene kennis met de 50 vragen die Quiz master Nicky je voor zal leggen. Iedereen is welkom in deze zeer toegankelijke quiz en het zullen zeker geen 50 vragen over alleen Hoofdplaat en / of de bevrijding zijn!!

Voor meer info klik je voor de flyer op: Pub Quiz4 mei: Dodenherdenking in Hoofdplaat. Voor een korte reportage kijk je onder Nieuwsberichten of klik: Dodenherdenking 202430 april:

In oktober zal Hoofdplaat het startpunt zijn van 80 Jaar Vrijheid in West-Zeeuws-Vlaanderen. Dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan. Er wordt volop gewerkt om van 10 t/m 13 oktober een prachtig programma op te zetten.

Via deze website en de speciale Facebookpagina (Fb Pagina) zullen we je op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Het begin, inclusief het voorlopig programma, is er en nu te zien via het Hoofdmenu (Hoofdplaat 80 Jaar Vrijheid) of je klikt: Hoofdplaat 80 Jaar Vrijheid