Categoriearchief: Algemeen

Optredens Deuzonschole

ZATERDAG 29 FEBRUARI – Benefietconcert – To the Dogs

  Georganiseerd door For Renzo and all Stray Dogs
Benefiet concert en boekpresentatie om wereldwijd hondenopvangcentra te helpen. Geweldige muzikanten komen samen en spelen samen zelf geschreven nummers en covers van hond gerelateerde liedjes. Schrijver Johan Wallman komt uit Zweden naar Nederland om zijn boek persoonlijk te presenteren.

Opbrengsten van de boekverkoop gaan naar zorgvuldig gekozen hondenopvangcentra.

Toegang: 10 euro. De zaal is open om 19:30, levendige muziek vanaf 20:30 apeuprès.
Kom je ook? stuur een mailtje naar deuzonschole@gmail.com

Voor de poster klik: To the Dogs

Let op: Laat uw hond thuis, het is een muziekavond 🙂

===================================================

Vrijdag 6 Maart: The Rusty Zippers in de Deuzonschole

Blues Man Ed De Smul – die u ongetwijfeld kent van de bluesband Ed & the Gators – graaft metzijn nieuw duo project diep in zijn verleden, naar het punt waar het voor hem allemaal begon. Met The Rusty Zippers liet hij zijn inspiratie grasduinen in de Folk, Americana en Country uit lang vervlogen tijden en schreef hij een hoop melancholische en ontroerende songs bijeen. Samen met het melodierijke klankenpalet van Tom De Poorter (Little Kim & the Alley Apple 3) op mandoline, banjo en gitaren … brengen ze intimistische songs van de bovenste plank die u niet onberoerd zullen laten. Een aanrader!


Als blijk van waardering van het gebodene wordt 10 euro voorgesteld, waarvan 10 euro naar de artiesten gaat, We hebben nooit wisselgeld en pinnen kunt u in de wijde omtrek niet. Deuren open om 19:30, levend getokkel vanaf 20:30. Reserveren via deuzonschole@gmail.com.

Dorpsraad op Facebook

Welkom, 

In een tijd van computers en internet zijn ook wij overstag gegaan om via onze vernieuwde facebook-pagina van dorpsraad Hoofdplaat informatie te brengen over lopende zaken in Hoofdplaat en omstreken. Klik op de volgende link om de DR pagina te bezoeken: FB Dorpsraad

Wij zijn ons ervan bewust dat niet iedereen gebruik maakt van dit social media en we zullen daarom ook de gangbare informatiestroom behouden, zoals nieuwsbrief, dorpskrantje, inloopspreekuur en dergelijke.

De bedoeling van deze pagina is om ook meer jongeren aan te trekken/ te betrekken en een laagdrempelig platform te bieden voor vraagstelling, verzoeken en informatie over diverse activiteiten die zullen plaatsvinden.

We zullen als dorpsraad regelmatig berichten plaatsen en eventuele vragen en/of opmerkingen beantwoorden en hopen hiermee dat er een snelle en korte communicatie kan ontstaan waar iedereen zich gehoord kan voelen.

Laat u ons weten wat u ervan vindt?

   Dorpsraad Hoofdplaat

Oud papier schema

Klik voor PDF file: Oud papier schema Hoofdplaat

Klik voor PDF file: Oud papier schema Nummer Eén

Schema ophalen oud papier 2020 Hoofdplaat door O.B.K.

3e zaterdag van de maand vanaf 09.00 uur

Zaterdag   18 januari           

Zaterdag   15 februari          

Zaterdag   21 maart             

Zaterdag   18 april        

Zaterdag   16 mei                

Zaterdag   20 juni          

Zaterdag   11 juli     (2e zaterdag !!!)

Zaterdag   15 augustus 

Zaterdag   19 september     

Zaterdag   17 oktober          

Zaterdag   21 november      

Zaterdag   19 december

Nummer Een ophaalschema oud papier 2020 door O.B.K.

3e vrijdag van de maand na 18.00 uur

Vrijdag   17 januari 

Vrijdag   14 februari      

Vrijdag   20 maart

Vrijdag   17 april            

Vrijdag   15 mei             

Vrijdag   19 juni

Vrijdag   10 juli  (2e Vrijdag !!!)

Vrijdag   14 augustus    

Vrijdag   18 september

Vrijdag   16 oktober

Vrijdag   20 november  

Vrijdag   18 december

Nieuwjaarsconcert en -Receptie

12 januari: Drukte in het Dorpshuis, waar stoelen bijgeplaatst moesten worden om iedereen een plekje te geven. Na de Nieuwjaarsgroet / speech van DR-voorzitter René een fraai concert van OBK, onder leiding van Joop, waar de sfeervolle nummer afgewisseld werden met wat meer up-tempo muziek. Daarna een goed verzorgde en geanimeerde receptie met lekkere hapjes.

Klik op een foto om de galerij te openen

Kerstconcert OBK

21 december: Volle zaal in het Dorpshuis, waar OBK een mooi Kerstconcert gaf. Voorzitter John gaf voorafgaand aan het concert aan, dat er niet geapplaudisseerd moest worden en dat viel niet meer voor de bezoekers. Met de teksten in de hand, werd vervolgens door het publiek goed meegezongen met de vele bekende kerstliedjes. Een mooi concert en een gezellige avond met wat chocomelk en glühwein na afloop.