Welkom op de Hoofdplaatsite


Nieuw op de site:


Kijk voor alle Hoofdplaatse activiteiten (en de info daarover) op de Activiteiten agenda (Onder Informatie Hoofdplaat) of klik: Activiteiten Agenda Hoofdplaat


6 juni: Klik voor een mooi stukje op Omroep ZVL1 juni: Zoals beloofd: vanaf vandaag is de algemene inschrijving voor het concert van de Marinierskapel open. Kijk op de flyer hoe je in kan schrijven:1 juni: Nodig vrienden en kennissen uit voor onze Fiets- Bevrijdingsrit:31 mei: Vanuit de Dorpsraad 2 berichten onder Nieuwsberichten of je klikt:

Update Werkzaamheden Hoofdplaat Noord 

Webinar over Ammoniak Zeeland26 mei: Op een wat vochtig (!!) veld werd gister het alom bekende en geliefde Hoofdplaatse Cafétoernooi van HBC gespeeld. Voor een korte reportage met veel foto’s kijk je onder Nieuwsberichten of je KLIKT: Cafétoernooi26 mei: Een mooie en gezellige Pubquiz gisteravond in het Dorpshuis (Hoofdplaat 80 Jaar Vrijheid). Voor een korte reportage en wat foto’s kijk je onder Nieuwsberichten of je klikt: Pubquiz30 april:

In oktober zal Hoofdplaat het startpunt zijn van 80 Jaar Vrijheid in West-Zeeuws-Vlaanderen. Dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan. Er wordt volop gewerkt om van 10 t/m 13 oktober een prachtig programma op te zetten.

Via deze website en de speciale Facebookpagina (Fb Pagina) zullen we je op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Het begin, inclusief het voorlopig programma, is er en nu te zien via het Hoofdmenu (Hoofdplaat 80 Jaar Vrijheid) of je klikt: Hoofdplaat 80 Jaar Vrijheid