Contact

Stel onder aan de pagina in de reactiemogelijkheid je vraag en laat uw contactgegevens (e-mail adres) achter.

Gewoon een reactie achterlaten mag natuurlijk ook…

Er wordt daarna (indien gewenst) contact met je opgenomen.

Let op: Tussen uploaden en zichtbaar worden van de reactie zit enige tijd i.v.m. controle op SPAM

30 gedachten over “Contact

 1. Ik vind de zone 30 in jullie dorp een fantastisch idee, zeker het idee van de zone 30 stickers die op de vuilnisbakken werden gekleefd. Waar kan ik dergelijke stickers krijgen ? ik wil ze namelijk ook op mijn vuilnisbak kleven, want in onze straat is zone 30 van kracht maar geen kat die het weet omdat de borden zeer slecht zijn geplaatst door de gemeente, en zich er dus ook niet aan houdt.

 2. Gaarne had ik geweten waar ik mijn brommobiel kan plaatsen tijdens de 3 dagen ??
  Het kan niet te ver weg zijn omdat ik me niet goed kan verplaatsen of ik zet hem voor mijn deur en wel op de spuikom 6 als ik niks hoor hoe en wat . Ik ga die niet weer zover weg plaatsen als 5 jaar geleden omdat ik meer moeite heb met het lopen.

 3. Wij, Bennie en Lucia van den Berg wilde graag meedoen aan de oldtimerrit 2 juni bij wie en waar geven wij ons op. Mvg Lucia van den Berg

 4. Beste Adri

  Al vele jaren organiseer ik voor de senioren Oostburg de SeniorenBrunch in het Mauritshof te Ijzendijke nu probeer ik via een flyer zoveel mogelijk ouderen in Zeeuws- -Vaanderen te bereiken

  Zou u mij een mail adres kunnen sturen zodat deze flyer ook in het dorps huis van Hoofdplaat opgehangen kan worden en de uitnodiging evt ook in de dorps krant gepubliceerd kan worden .

  bvd en met vriendelijke groet,

  Rini

 5. Hallo mensen van Tekst Kwijt, ik ben Jo Snoeren, en schrijver van Diamanten bij de Vis.
  Ik kreeg een tijdje geleden een bericht dat het uitgesteld was i.v.m. persoonlijke omstandigheden. Kunt u mij enige uitleg verschaffen.
  Want nu kreeg ik onderstaand bericht van IBVA Internationaal Bureau voor Auteurs-, en Opvoeringsrechten.Opgave opvoering(en)
  Geachte De heer J.M. Snoeren,
  Met genoegen delen wij u mede dat één of meerdere van uw toneelstukken worden opgevoerd door TEKST KWIJT te Hoofdplaat.

  Aantal opvoeringen

  ——————————————————————————–

  Diamanten bij de vis
  Op 06-04-2018 in “Dorpshuis” te “Hoofdplaat”
  met een zaalgrootte van “0-99” zitplaatsen -1
  Diamanten bij de vis
  Op 07-04-2018 in “Dorpshuis” te “Hoofdplaat”
  met een zaalgrootte van “0-99” zitplaatsen -1
  Diamanten bij de vis
  Op 08-04-2018 in “Dorpshuis” te “Hoofdplaat”
  met een zaalgrootte van “0-99” zitplaatsen -1
  Diamanten bij de vis
  Op 14-04-2018 in “Dorpshuis” te “Hoofdplaat”
  met een zaalgrootte van “0-99” zitplaatsen -1

  alvast bedankt voor geven van duidelijkheid,

 6. Hallo,

  Mijn vriend en ik hebben een huis gekocht in hoofdplaat dat loet gerenoveerd worden. Waar moet ik zijn met vragen omtrent wat mag en niet mag qua verbouwen ? Waar is het gemeentehuis?

  Bedankt

 7. Geachte heer/mevrouw,
  Ik ben pas klaar met de vakopleiding bloemschikken en ben nu op zoek naar een locatie voor het geven van workshops.
  Graag wil ik informeren of dat bij jullie mogelijk is en wat dan hiervan de kosten zijn voor een dagdeel? (ongeveer 3-4 uur) Met vr. groet, M van Belois Schoondijke

  1. Het best kun je even contact opnemen met de Dorpsraad-voorzitter (mevr. Vivian de Koster).
   Zij zal je ongetwijfeld kunnen informeren over het Dorpshuis en de tarieven.
   Grt.,
   Webmaster

 8. Mijn complimenten voor uw zeer informatieve site over Hoofdplaat. Veel informatie over de plaats in brede zin, over de verenigingen, de evenementen etc. Maar dan mis ik nog één dingetje: ik lees hier en daar op het internet dat Hoofdplaat ook een dorpshuis heeft. Maar daar vind ik hier niets van; geen pagina ervan, geen artikel er over, of link naar een evt. site ervan. Of kijk ik niet goed?

  1. Inderdaad wel een Dorpshuis. Geen site daarvan..klopt ook. Het beheer is in handen van de Dorpsraad en je zult de naam van het Dorpshuis heel dikwijls terugvinden bij evenementen van onze Hoofdplaatse verenigingen. Als gebruiker wel te verstaan.
   Grt., Adri,
   Webmaster

 9. Hallo Kirsten,
  Sorry, dat het wat langer duurde (je reactie was onder SPAM terechtgekomen…). Helaas is slechts een klein deel rolstoeltoegankelijk. Het laarzenpad, het poldertje en het dorpsbos zijn onverhard. De delen langs de zee, Village Scaldia en het dorp zelf zijn goed “berijdbaar”. Grt., Adri, webmaster

 10. Hallo Levien,
  Je informatie is correct….Hoofdplatenaren worden inderdaad krabben genoemd en inderdaad…..bakker Franck Verdonck bakt bij speciale gelegenheden lekkere koeken in de vorm van een krab. Als je wilt kan ik je wel een paar foto’s sturen van het Hoofdplaatse Gemeentewapen en een foto van een krabbenkoek.
  Groeten uit Hoofdplaat,
  Adri

 11. Zo kan het ook
  Onlangs de bolbaan weer in elkaar getimmerd samen met enkele (senioren) en enthousiasten jongens die de beste voor een geslaagde kermis hadden ,mijn dank daarvoor .We weten nu dat de toekomst van de kermis mede door deze jongens verzekerd is .

 12. Complimenten voor het mooie fotoboek over zo’n actief en betrokken dorp! Leuk dat er een foto is opgenomen van onze de Koster familiereünie vorig jaar mei.
  Groet, Anke Verduijn-Sarneel

 13. Zijn er nog mensen die last hebben van rook van haarden? We kunnen geen raam meer open zetten.mijn vrouw heeft astma voor haar is het extra lastig.Als het mistig of vochtig is vind ik het niet verantwoord!

  1. Helaas ik heb ook veel last van de rookoverlast. We zijn afhankelijk van de welwillendheid van de stokers. Het zou al veel schelen indien mensen niet de hele dag zouden stoken en het meer recreatief gebruiken. Er komen door stoken veel giftige stoffen in de lucht en ook draagt het bij aan de CO2-uitstoot die bijdraagt aan de klimaatverandering.
   Pas als de overheid ingrijpt zal er een eind aan komen.

 14. Fijn, dat je het Ommetje leuk vond Frank. Ik zal je een mailadres sturen, waarheen je een aantal foto’s kunt opsturen.
  En bedankt voor het compliment 🙂
  Grt., Adri(webmaster)

 15. Compliment aan de E.V.C om de dorpshuis in zo korte tijd om te toveren in een zeer geslagen kerstmarkt en uiteraard aan onze fotograaf Adri

 16. LS,
  Ik ben bezig met een onderzoek naar oorlogsslachtoffers onder de bevolking en gesneuvelde militairen in WO-2 in Zeeland. Zijn er misschien mensen die mij kunnen helpen aan lijsten van namen van omgekomen burgers of militairen van Hoofdplaat en omgeving? Ik denk bij het laatste vooral aan de Canadezen die omkwamen in okt. 1944 tijdens de bevrijdingsperiode.

 17. Wat een mooie website en wat een actieve Dorpsraad heeft Hoofdplaat.
  Zoveel saamhorigheid in een klein dorp dat is om trots op te zijn.

  We hebben een knallende De Koster reünie in het Dorpshuis gehad!

  Marian, een De Koster familielid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *