Contact

Stel onder aan de pagina in de reactiemogelijkheid je vraag en laat uw contactgegevens (e-mail adres) achter.

Gewoon een reactie achterlaten mag natuurlijk ook…

Er wordt daarna (indien gewenst) contact met je opgenomen.

Let op: Tussen uploaden en zichtbaar worden van de reactie zit enige tijd i.v.m. controle op SPAM

32 gedachten over “Contact

 1. Mijn complimenten voor uw zeer informatieve site over Hoofdplaat. Veel informatie over de plaats in brede zin, over de verenigingen, de evenementen etc. Maar dan mis ik nog één dingetje: ik lees hier en daar op het internet dat Hoofdplaat ook een dorpshuis heeft. Maar daar vind ik hier niets van; geen pagina ervan, geen artikel er over, of link naar een evt. site ervan. Of kijk ik niet goed?

  1. Inderdaad wel een Dorpshuis. Geen site daarvan..klopt ook. Het beheer is in handen van de Dorpsraad en je zult de naam van het Dorpshuis heel dikwijls terugvinden bij evenementen van onze Hoofdplaatse verenigingen. Als gebruiker wel te verstaan.
   Grt., Adri,
   Webmaster

 2. Wij, Dingeman de Koning en ik zijn op zoek voor het boek dat we willen uitgeven Gemeentewapens, plaats en schimpnamen Zeeuws Vlaanderen naar schimpnamen van diverse gemeenten. Nu is ons verteld, dat de mensen van Hoofdplaat , krabben, genoemd worden. Is dit juist? Ook wordt er verteld, dat er koeken gebakken worden in de vorm van een krab, net zoals in Boschkapelle de Bosse Piel. Klopt dit ook? Graag willen wij dat weten, om ons boek zo correct mogelijk te maken.
  Groeten Levien de Groote, Schapenbout

  1. Hallo Levien,
   Je informatie is correct….Hoofdplatenaren worden inderdaad krabben genoemd en inderdaad…..bakker Franck Verdonck bakt bij speciale gelegenheden lekkere koeken in de vorm van een krab. Als je wilt kan ik je wel een paar foto’s sturen van het Hoofdplaatse Gemeentewapen en een foto van een krabbenkoek.
   Groeten uit Hoofdplaat,
   Adri

 3. Goedemiddag,

  Graag zou ik de wandeling ’t ommetje maken en vraag ik mij af of deze rolstoeltoegankelijk is.

  Alvast bedankt voor uw antwoord.

  Met vriendelijke groet,

  1. Hallo Kirsten,
   Sorry, dat het wat langer duurde (je reactie was onder SPAM terechtgekomen…). Helaas is slechts een klein deel rolstoeltoegankelijk. Het laarzenpad, het poldertje en het dorpsbos zijn onverhard. De delen langs de zee, Village Scaldia en het dorp zelf zijn goed “berijdbaar”. Grt., Adri, webmaster

 4. Hallo,

  Het staat me voor dat jullie ooit ’n begroting hebben laten maken om het monument voor de burger-oorlogs-slachtoffers op de r.k.-begraafplaats op te knappen.
  Ik zou graag inzage krijgen in die begroting.

  Met ’n goede groet,
  guus langeraert

 5. Zo kan het ook
  Onlangs de bolbaan weer in elkaar getimmerd samen met enkele (senioren) en enthousiasten jongens die de beste voor een geslaagde kermis hadden ,mijn dank daarvoor .We weten nu dat de toekomst van de kermis mede door deze jongens verzekerd is .

 6. Complimenten voor het mooie fotoboek over zo’n actief en betrokken dorp! Leuk dat er een foto is opgenomen van onze de Koster familiereünie vorig jaar mei.
  Groet, Anke Verduijn-Sarneel

 7. Zijn er nog mensen die last hebben van rook van haarden? We kunnen geen raam meer open zetten.mijn vrouw heeft astma voor haar is het extra lastig.Als het mistig of vochtig is vind ik het niet verantwoord!

  1. Helaas ik heb ook veel last van de rookoverlast. We zijn afhankelijk van de welwillendheid van de stokers. Het zou al veel schelen indien mensen niet de hele dag zouden stoken en het meer recreatief gebruiken. Er komen door stoken veel giftige stoffen in de lucht en ook draagt het bij aan de CO2-uitstoot die bijdraagt aan de klimaatverandering.
   Pas als de overheid ingrijpt zal er een eind aan komen.

 8. Fijn, dat je het Ommetje leuk vond Frank. Ik zal je een mailadres sturen, waarheen je een aantal foto’s kunt opsturen.
  En bedankt voor het compliment 🙂
  Grt., Adri(webmaster)

 9. Compliment aan de E.V.C om de dorpshuis in zo korte tijd om te toveren in een zeer geslagen kerstmarkt en uiteraard aan onze fotograaf Adri

 10. LS,
  Ik ben bezig met een onderzoek naar oorlogsslachtoffers onder de bevolking en gesneuvelde militairen in WO-2 in Zeeland. Zijn er misschien mensen die mij kunnen helpen aan lijsten van namen van omgekomen burgers of militairen van Hoofdplaat en omgeving? Ik denk bij het laatste vooral aan de Canadezen die omkwamen in okt. 1944 tijdens de bevrijdingsperiode.

 11. Wat een mooie website en wat een actieve Dorpsraad heeft Hoofdplaat.
  Zoveel saamhorigheid in een klein dorp dat is om trots op te zijn.

  We hebben een knallende De Koster reünie in het Dorpshuis gehad!

  Marian, een De Koster familielid.

 12. Goed gedaan Adri,duidelijk ,strak.simpel en overzichtelijk .
  bedankt namens denk ik ieder die de site regelmatig bezoek voor de tijd dat je erin stopt.en de snelheid hoe je alle nieuws plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *