Categoriearchief: Algemeen

Oud papier schema

Klik voor PDF file: Oud papier schema Hoofdplaat

Klik voor PDF file: Oud papier schema Nummer Eén

Schema ophalen oud papier 2020 Hoofdplaat door O.B.K.

3e zaterdag van de maand vanaf 09.00 uur

Zaterdag   18 januari           

Zaterdag   15 februari          

Zaterdag   21 maart             

Zaterdag   18 april        

Zaterdag   16 mei                

Zaterdag   20 juni          

Zaterdag   11 juli     (2e zaterdag !!!)

Zaterdag   15 augustus 

Zaterdag   19 september     

Zaterdag   17 oktober          

Zaterdag   21 november      

Zaterdag   19 december

Nummer Een ophaalschema oud papier 2020 door O.B.K.

3e vrijdag van de maand na 18.00 uur

Vrijdag   17 januari 

Vrijdag   14 februari      

Vrijdag   20 maart

Vrijdag   17 april            

Vrijdag   15 mei             

Vrijdag   19 juni

Vrijdag   10 juli  (2e Vrijdag !!!)

Vrijdag   14 augustus    

Vrijdag   18 september

Vrijdag   16 oktober

Vrijdag   20 november  

Vrijdag   18 december

Nieuwjaarsconcert en -Receptie

12 januari: Drukte in het Dorpshuis, waar stoelen bijgeplaatst moesten worden om iedereen een plekje te geven. Na de Nieuwjaarsgroet / speech van DR-voorzitter René een fraai concert van OBK, onder leiding van Joop, waar de sfeervolle nummer afgewisseld werden met wat meer up-tempo muziek. Daarna een goed verzorgde en geanimeerde receptie met lekkere hapjes.

Klik op een foto om de galerij te openen

Deuzonschole: 24-01= Sitting Duck

Na een deugddoend winterslaapje bruist de Deuzonschole weer als een glas goedkope cava van een niet nader te noemen Duitse supermarktgigant. En we gaan van start met een band die zijn sporen al volop heeft verdient op Dwoafplate.
Sitting Duck is een swingend, bluesy akoestisch combo dat al jaren met ongelofelijk veel goesting de betere straat-, school-, trouw-, buurt-, verjaardags-, en huis-tuin-en-keukenfeesten van muzikaal vuurwerk voorziet met hun eigenzinnige bewerkingen van parels uit 100 jaar popmuziekgeschiedenis, van Robert Johnson en Irving Berlin tot Destiny’s Child en Nirvana.
De drie stemmen van de zangeressen zorgen voor sprankelende meerstemmige hoogstandjes, gedegen ondersteund door drie ouwe rotten, op gitaar, contrabas en mondharmonica.
Met name die ouwe rotten vragen u om bij binnenkomst 10 euro gereed te houden als logistieke remuneratie, en om de zangeressenstemmen des te meer te laten sprankelen.
Zaal open om 19:30, toffe livemuziek vanaf 20:30. Reserveer tijdig via deuzonschole@gmail.com, het gaat voorjaarsstorm lopen.

Kerstconcert OBK

21 december: Volle zaal in het Dorpshuis, waar OBK een mooi Kerstconcert gaf. Voorzitter John gaf voorafgaand aan het concert aan, dat er niet geapplaudisseerd moest worden en dat viel niet meer voor de bezoekers. Met de teksten in de hand, werd vervolgens door het publiek goed meegezongen met de vele bekende kerstliedjes. Een mooi concert en een gezellige avond met wat chocomelk en glühwein na afloop.

Dorpshuis beheer

11 december: Van de Dorpsraad het volgende bericht ontvangen:

Dorpshuis:

Nu de huidige beheerder geen deel meer uitmaakt van de dorpsraad kwamen we juridisch in een hele andere situatie terecht. Na extern overleg hebben we voorgesteld dat de huidige functie van dagelijks beheer omgezet zou worden naar conciërge en dat we dat in contractvorm naar elkaar zouden vastleggen. Helaas zijn we er samen niet uitgekomen waarna Lucien per direct zijn functie heeft neergelegd. Wij betreuren dit maar begrijpen zijn keuze. Daarmee komen we wel in een vacuüm terecht wat gelijk een moment kan zijn voor een nieuwe en hele andere start. Alle vaste huurders zijn ondertussen aangeschreven.

Heeft u vragen / opmerkingen / reserveringen of andere zaken m.b.t het dorpshuis stuur een mail naar dorpsraadhoofdplaat@gmail.com , spreek ons aan in het dorp of kom even langs tijdens onze inloopspreekuren.  

Rene Verstraete

Voorzitter Stichting Dorpsraad Hoofdplaat
Past.v.d.Muijssenbergstraat 56, 4513 AV Hoofdplaat