Pagina 14: VVH

V.V. Hoofdplaat

90-jarig bestaan: 

Op 24, 25 en 26 juni hebben we het 90-jarig bestaan van onze vereniging gevierd. Het feestweekend is gestart op vrijdagavond met een gezellige pubquiz in de kantine. De avond werd afgesloten met muziek van DJ Edwin Greve.

Zaterdagochtend was het de beurt aan de jeugd om deel te nemen aan de sport- en spelochtend. ’s Middags was er een wedstrijd tussen het huidige eerste elftal en oud-spelers van onze vereniging. Vele oude bekenden hadden de moeite genomen om toch weer eens naar de Oesterput te komen. ‘s Avonds was er een feestavond met koud en warm buffet, muziek van de band Suitz en DJ Edwin Greve. 

Op zondag werd het weekend afgesloten met een 7 tegen 7 toernooi. Druk bezet met 13 teams uit Hoofdplaat en omstreken. Mede door het prachtige weer en het sportieve spel werd het een super geslaagd toernooi. We kunnen terugkijken op een top weekend. Dank aan de feestcommissie voor de uitstekende organisatie, aan alle vrijwilligers en natuurlijk aan iedereen die dit weekend met ons hebben gevierd  aan De Oesterput.

Seizoen 2022-2023

Samenwerking Senioren Afdeling Hoofdplaat Biervliet Combinatie ’22. Afgekort SSA HBC’22 of gewoon HBC’22. Onder deze naam spelen we dit seizoen in de competitie.

De afgelopen jaren werd het steeds moeilijker om 2 senioren teams op de been te houden. Afgelopen seizoen was toch wel een dieptepunt waarbij het eerste elftal zelfs enkele wedstrijden niet kon spelen wegens te weinig spelers. Minpunten en een boete van de KNVB waren het gevolg. V.V. Biervliet had inmiddels ook te maken met steeds minder leden. Omdat we bij de jeugdteams al heel lang samenwerken is besloten om dit ook bij de senioren te doen.

Afgelopen seizoen hebben we meerdere gesprekken gehad met V.V. Biervliet en de KNVB om de vorm van de samenwerking vast te leggen. Daarna is het plan voorgelegd aan onze eigen leden. Na een bezinningsperiode (want er speelden toch wel wat emoties) zijn beide clubs en de leden ervan overtuigd geraakt dat dit de toekomst heeft.
We zijn het seizoen gestart met 4 senioren teams, waarbij het 1e en 2e  elftal voor de winterstop in Biervliet spelen en trainen en na de winterstop in Hoofdplaat. Bij het 3e en 4e elftal is het omgekeerd.

Na een misschien toch wel onwennig begin is iedereen nu toch wel gewend aan de samenwerking en hopen we als vereniging zo nog jaren vooruit te kunnen.

Bestuur V.V. Hoofdplaat

.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *