Pagina 14: VVH

90-jarig jubileum VV Hoofdplaat

Zoals aangegeven in de vorige editie zijn we verheugd te kunnen mededelen dat het programma voor het 90-jarig jubileum van de VV Hoofdplaat rond is.

De festiviteiten zullen in het weekend van 24, 25 en 26 juni plaatsvinden. Voor een ieder die de VVH een warm hart toedraagt is dit een mooie gelegenheid om nog eens de weg naar de illustere en vermaarde Oesterput te bewandelen. Waar door de jaren heen vele mooie momenten zijn beleefd en waar menig tegenstander zich stukbeet op de onverzettelijkheid van de plaatselijke trots. Dit weekend biedt een mooie gelegenheid om met elkaar mooie anekdotes op te halen uit vervlogen tijden, of alvast vooruit te kijken naar de gezamenlijke toekomst met de VV Biervliet.

Op vrijdag 24 juni openen we om 19.00 uur het feestgedruis met een kantinequiz voor de huidige leden en vrijwilligers (incl. partners) van de vereniging. Deze zal door onze plaatselijke quizmaster (en schwalbe-koning) Nicky Vermeere in elkaar gedraaid worden. De quiz wordt gespeeld in groepjes van max. 4 personen, deze groepjes kunnen op de avond zelf (of uiteraard eerder) gevormd worden. De kosten voor deze avond bedragen € 20,00 per persoon waarbij alle drank en hapjes zijn inbegrepen.

Zaterdagochtend 25 juni vanaf ca 10.00 uur is een spelletjesdag voor de kinderen uit Hoofdplaat en omliggende dorpen voorzien. We hopen op een grootse toeloop waarbij de kinderen kunnen uitrazen op de diverse speeltoestellen en bovenal een leuke dag met elkaar beleven.

Rond 14.00 uur staat een wedstrijd gepland tussen de (oud)leden van de VVH welke het leuk vinden om nog éénmaal het roemruchte geel-zwarte shirt aan te trekken. En het gevoel nogmaals te ervaren van het betreden van de plaatselijke arena waar heroïsche wedstrijden hebben plaatsgevonden. Deze wedstrijd staat vooral in het teken van op het veld staan en samen met de makkers van vroeger nog eens een balletje te trappen. Dit zal ongeveer 2 x 30 minuten duren alvorens we overgaan tot het avondprogramma.

Het officiële gedeelte met onder andere de onthulling van het jubileum bord zal rond de klok van 18.00 uur plaatsvinden.

Om ongeveer 19.00 uur zal een buffet worden verzorgd waar eenieder uit Hoofdplaat, (oud)leden, sponsors en vrijwilligers voor worden uitgenodigd.

Om alles enigszins in te kunnen schatten is opgave hiervoor wel noodzakelijk. De kosten hiervoor bedragen € 20,00 per persoon. De feestavond zal verder worden vormgegeven door een muzikaal optreden van de band Suitz. Tijdens het gehele weekend zal onze huis-DJ Edwin Greve aanwezig zijn voor de verdere muzikale omlijsting.

Nadat eenieder hopelijk na een mooie feestavond tevreden huiswaarts is gekeerd staat er op zondag 26 juni als afsluiting van het feestweekend nog een 7 tegen 7 toernooi op het programma welke rond de middag van start gaat.

Tijdens het gehele weekend zullen op de tv-schermen in de kantine foto’s uit het heden en verleden te zien zijn. Deze kunnen wellicht helpen om mogelijk lang vervlogen herinneringen op te halen. Verder zullen er diverse tombola’s worden gehouden waarmee diverse leuke prijzen zijn te winnen.

Voor alle bovenstaande activiteiten zullen nog aparte flyers worden verspreid met aanvullende info i.v.m. opgave en contactpersonen.

Hopende op een prachtig zonovergoten weekend en een grootse opkomst om er met elkaar een onvergetelijk weekend van te maken!

Namens de jubileum commissie Ruben Thomaes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.