Pagina 14: VVH

Na de goede competitiestart van het eerste elftal vorig seizoen (3 wedstijden, 3x winst en vervolgens einde competitie door corona) werd met toch wel enig optimisme uitgekeken naar de start van de nieuwe competitie. De eerste wedstrijd was begin september met meteen een mooie derby op bezoek bij IJzendijke. Helaas bleek een stunt zoals 1 jaar geleden niet mogelijk en werd er verloren. De wedstrijden daarna gingen niet veel beter, deze werden ook allemaal verloren waardoor het vlaggenschip nu toch wel een beetje in zwaar weer is geraakt.

Het tweede elftal is in september ook weer gestart in de reserve 6e klasse. Hier ging het gelukkig een stuk beter, de ploeg staat op moment van schrijven na 2 overwinningen en 1 gelijkspel op een gedeelde eerste plaats samen met Breskens 4 en Oostburg 3.

Onze jeugdspelers spelen met de leeftijdsgenoten van VV Biervliet in de verschillende combinatie elftallen JO16-1JM, JO12-1JM en JO8-1.

In de najaar competitie staat JO16 op het moment in de middenmoot met 7 punten uit 5 wedstrijden. JO12 staat op de 1e plaats met 4 overwinningen na 4 wedstrijden.

90-jarig bestaan:

Over hoe de viering van het 90-jarig bestaan van onze vereniging er uit gaat zien kunnen we nog niet zo veel nieuws melden. Wel hebben zich tijdens de ledenvergadering in september een aantal leden aangemeld om de jubileumcommissie te vormen. Op dit moment wordt nog druk nagedacht over hoe het programma eruit zal komen te zien.

Een datum is ook niet vastgelegd, maar dit zal waarschijnlijk in mei, juni of juli 2022 zijn.

AED:

Bij het begin van het nieuwe seizoen hebben we besloten om een AED aan te schaffen. De bedoeling was dat deze enkel voor eigen gebruik zou zijn. Toen bleek dat de dorpsraad ook nog een AED wilde aanschaffen is er contact geweest tussen de voetbal en de dorpsraad en hebben we gekeken of we hier eventueel konden samenwerken. Na een paar goede gesprekken is dit ook gelukt. Er komt een AED in een buitenkast (beveiligd met pincode) aan de kantine te hangen zodat deze voor iedereen toegankelijk is.

Bestuur VV Hoofdplaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *