Pagina 13: Zonnebloem

Zonnebloem IJzendijke/Waterlandkerkje/Hoofdplaat

Op 14 oktober zijn we met een groep gasten naar het Chinees restaurant ”Roos Garden” in Aardenburg geweest. Hier was, vanuit de leden,  veel belangstelling voor. Het was erg jammer voor de gasten die zich wegens ziekte moesten afmelden. Een rijk gevulde tafel, met voor elk wat wils, zoals soep, babi pangang, nasi, bami, saté, loempia’s,  enz.

Op 18 november kwam ‘De Valkenier’ op bezoek. Hieraan voorafgaand werden alle gasten verwend met een soepje, diverse belegde broodjes, enz. Valkenier Marina Bliek vertelde zeer boeiend over diverse roofvogels. Met diverse stukjes lekkere taart en bonbons werd deze middag afgesloten.

In december was er nog een kerstbingo bij Hofzicht (helaas precies op de dag dat het zo super glad was), maar alle gasten zijn veilig naar huis gebracht. Ook was er een workshop kerstbloemschikken op 19 december in de ouderensoos en alle gasten hebben in december een kerstattentie ontvangen.

De jaarplanning van 2023 hebben we inmiddels rond. We beginnen op 27 januari met een Nieuwjaarslunch en op 24 maart vieren we onze jubileummiddag “60 jaar Zonnebloem in IJzendijke”  die zal worden gehouden in het Mauritshof.

Behoort u tot onze doelgroep, en wilt u eens een activiteit bijwonen? Dan kunt u contact opnemen met het secretariaat, tel. 0117-301866, Molenstraat 15 in IJzendijke.


Namens de Zonnebloem,

Carla Termont van Houte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *