Pagina 13: Zonnebloem

Hierbij weer een berichtje van de werkgroep Zonnebloem Hoofdplaat. Zoals het er nu naar uit ziet gaat het de goede kant op met de corona pandemie. Intussen hebben we ook niet stil gezeten en is er voor de gasten een puzzel gedaan. Jammer genoeg waren er weinig die hem ingeleverd hebben.

Er was een waardebon geschonken door de familie Coppoolse, Groente en Fruithandel: hiervoor nog onze dank! Deze bon werd gewonnen door de familie S. Simpelaar-van Opdorp.

De lotenverkoop is begonnen en de vrijwilligers komen weer (op gepaste afstand) met loten aan de deur. Hopelijk willen jullie onze afdeling van de Zonnebloem steunen door een of meerdere loten te kopen. Ze kosten 2 euro per lot en er zijn mooie prijzen te winnen. De trekking is maandag 8 november. De uitslag zal bekend worden gemaakt en net als andere jaren in het dorpshuis te komen hangen.

Als alles weer een beetje kan en mag hopen we komend najaar weer eens wat te ondernemen. Het moet natuurlijk wel kunnen en we moeten natuurlijk geen risico’s nemen om met vele gasten iets te organiseren. Zodra het kan horen jullie van ons. Hopelijk tot van het najaar en bij de loten verkoop. Hou jullie allemaal goed.

Namens de werkgroep Zonnebloem Hoofdplaat

Annelies Scherbeijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *