Pagina 13: Zonnebloem

Er mag op dit moment niet veel, zo ook niet bij de Zonnebloem.

Geen uitjes die gepland hadden, zoals een brunch of lunch voor de gasten. Ook een bezoek aan de Struisvogelboerderij staat al van vorig jaar op het programma, net zoals de pompoenen in IJzendijke. Echter het mag en kan allemaal jammer genoeg niet.

Maar de gasten worden niet vergeten en jarigen krijgen met een kroonjaar iets extra’s. In november werd er een quiz rondgebracht bij alle gasten, er waren kleine prijsjes voor de goede inzendingen. De quiz was niet makkelijk heb ik van sommige gasten gehoord. Maar in Hoofdplaat vielen toch ook een paar prijsjes!

Samen met de Rotary hebben we al onze gasten een presentje gebracht. Met dank aan de Rotary (en de sponsors) want die

hebben voor alle afdelingen in totaal zo’n 450 pakketten gemaakt.

Voor onze afdeling mochten we zo’n 50 pakketten uitdelen. Dit waren mooie tasjes gevuld met een banketstaaf, een amaryllis, chocolade haaientanden, gedroogde worst en heerlijke douchegel. Ook mochten we van het hoofdkantoor van de Zonnebloem Breda voor iedere gast een kleinigheidje afgeven. Een klein gebaar, maar dit vonden de gasten

ook heel erg leuk. Dus vergeten doen we onze gasten niet, maar iets anders kan nu even niet.

We moeten nog met z’n allen volhouden en hopelijk kunnen we na de vaccinaties weer wat organiseren. Wij als Zonnebloem kijken hier ook naar uit. Hopelijk tot dan!

Annelies Scherbeijn, Werkgroep Hoofdplaat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *