Contact

Stel onder aan de pagina in de reactiemogelijkheid je vraag en laat uw contactgegevens (e-mail adres) achter.

Gewoon een reactie achterlaten mag natuurlijk ook…

Er wordt daarna (indien gewenst) contact met je opgenomen.

Let op: Tussen uploaden en zichtbaar worden van de reactie zit enige tijd i.v.m. controle op SPAM

2 reacties op “Contact

  1. Goedemiddag, ik ben contact gehad met mijn collega Robin Buitendijk vd gemeente Sluis over de snelheidsremmers in Nummer Een en hij gaf aan dat de gemeten snelheid nu in orde is en dat dit ook beaamd wordt door de Dorpsraad maar ik heb als bewoner aan de doorgaande hier geen enquête van ontvangen dus mijn vraag is hoe jullie aan dit oordeel komen? De snelheid tussen de verkeersdrempels vanaf de bushalte tot aan de verkeersdrempels in de knik richting Breskens is nog heel vaak veel te hoog en er wordt op dat stuk nog steeds veel gebruik gemaakt van de verkeerde weghelft ondanks de doorgetrokken streep. Ook helpen de drempels niets tegen vrachtwagens en motoren.
    Ik zag ook vanmorgen in BN de Stem dat er op Driewegen een actie was om beeltenissen van kinderen gemaakt worden uit hout om deze langs de weg te plaatsen en dat dit in samenwerking is met Hoofdplaat. Misschien dat dit ook iets voor ons is?
    Ik wil nog wel vermelden dat jullie als Dorpsraad verder uitstekend werk verrichten.

  2. Goedemorgen, we willen u en dorpsgenoten informeren over de opstart v een LETS digitale ruilkring diensten en producten. Zonder geld en met als doel bij te dragen aan verbinding, leefbaarheid, circulaire economie en welbevinden v inwoners in de regio. We starten per 20 oktober ‘23 een proefperiode en willen u hierover informatie toesturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *