Pagina 12: Muziekver.OBK-GO

Muziekvereniging OBK/ Geduld Overwint

De muziekverenigingen zijn in september weer gestart met de voorbereidingen voor de verschillende optredens. Zaterdag 15 oktober hebben Muziekverenigingen Oefening Baart Kunst en Geduld Overwint de herdenking bijgewoond in IJzendijke.

Monique en Bianca hebben de Last Post gespeeld. Verder 1 minuut stilte. Dan allen Wilhelmus, O Canada, God save the King en nogmaals het Wilhelmus. In de planning staat nu op 19 november de intocht van Sinterklaas in IJzendijke. Voor het nieuwe jaar willen we op 28 januari een nieuwjaarsconcert geven. Hierover later meer.

Inmiddels hebben we ook twee nieuwe leden mogen verwelkomen. Daar zijn we erg blij mee.

Om naar buiten te treden als eenheid zijn we van plan om nieuwe jassen aan te schaffen. Hiervoor zoeken wij uiteraard nog sponsors. Indien u een donatie wil doen aan OBK dan zijn wij u zeer dankbaar. Mede doordat we de afgelopen jaren niet rond geweest zijn met ´de pot´, missen we uw giften.

Bankrekening nummer: NL66RABO 03081.03.653 t.n.v. Muziekvereniging Oefening Baart Kunst.

Nogmaals dank.

We doen hierbij nogmaals een oproep voor nieuwe leden. Heeft muziek maken in een groep uw interesse, kom dan eens langs tijdens repetitie in de gymzaal van Hoofdplaat, 19.30-21.00 uur.

Groetjes leden en bestuur OBK.