Pagina 12: Muziekver.OBK

Om aankoop van nieuwe Sax te realiseren, zoals gemeldin de vorige dorpskrant:

 Dinsdag 20 augustus: Rondgang met de pot in Hoofdplaat, opbrengst € 650,95.

Dinsdag 27 augustus: Rondgang met de pot in Nummer Eén, Slijkplaat en Sasput ging niet door vanwege de hitte. Een week later iets minder warm, maar een mooi resultaat: € 162,84

Subsidie aanvraag ingediend bij het Cultuurfonds voor nieuwe sax. Toegekend bedrag € 250,00.

Dus dankzij alle gulle gevers hebben we een nieuwe saxofoon aan kunnen schaffen. Nogmaals hartelijk dank voor uw bijdrage.

Zonder uw steun was dit niet gelukt!!!

Zoals gebruikelijk heeft OBK een aantal concerten verzorgd, waarvan het eerste op zaterdag 21 september in het verzorgingshuis De Hooge Platen in Breskens.

Daar vonden de muzikanten een luisterend oor en er werden enkele nummers gespeeld die de aanwezigen mee konden zingen. Het was een aangename middag.

Op zaterdag 12 oktober heeft O.B.K. het bevrijdingsconcert, 75 jaar vrijheid, o.l.v. Joop de Pooter, voor een volle gymzaal ten gehore gebracht. Er werden in totaal 14 nummers gespeeld, waarvan men enkele mee kon zingen. Dit gaf toch een speciale sfeer in de zaal. De zaal was ’s ochtends door een aantal muzikanten in het teken van de muziek en de bevrijding versierd met vlaggen. Het concert werd voorzien van beeld en geluid, samengesteld door François de Maillie. De vrijwilligers Nicky Vermeere en Paul Cornelis zorgden tijdens het concert voor het licht, beeld en geluid. Het concert is ook opgenomen door Dhr. Benny Janssen van Radio/TV Scheldemond. Dus als u nog eens terug wilt kijken en luisteren dan kunt u daar terecht. Doordat onze muzikanten de schouders onder de vereniging hebben gezet, zijn we weer gekomen tot een zeer leuk muzikaal team, mede door de aanwas in de afgelopen jaren van jeugd en nieuwe leden.  Ook onze aanstormende jeugd ontbrak niet op het concert. De twee jongste muzikanten hebben een aantal nummers meegeblazen. Dit concert werd mede mogelijk gemaakt door hulp van meerdere verenigingen en bedrijven. Bijvoorbeeld het ter beschikking stellen van stoelen, apparatuur en geldelijke bijdrage.

Samen staan we sterk. Ook jullie hartelijk bedankt.

In de planning:

21 december 2019 kerstconcert en

12 januari 2020 nieuwjaarsconcert.

 Interesse om ook te spelen bij OBK, kom dan langs tijdens de repetitie op maandagavond vanaf half acht, u bent van harte welkom.

Namens OBK, Vivian de Koster