Pagina 12: Muziekver.OBK

Beste mensen,

Namens leden OBK de beste wensen voor 2020.

Op 12 januari was in samenwerking met de dorpsraad het nieuwjaars-concert, onder leiding van onze dirigent Joop de Pooter.

Er waren weer vele toehoorders en we konden nadien genieten van lekkere hapjes en drankjes. We hebben wel enkele vaste toehoorders gemist. Zij waren helaas wegens ziekte of vakantie niet aanwezig, zo bleek achteraf.

Even terugkijkend naar 2019: Een mooi muzikaal jaar, maar met een triest randje. Op 22 november 2019 is ons dierbaar lid Anita Soulimans overleden. We missen haar inzet en enthousiasme en liefde voor muziek en onze jeugd.

Oud papier:  Dit jaar wordt het nog gewoon op de oude manier bij u opgehaald. Vanaf 2021 gaat dit veranderen. U zult daar ongetwijfeld van de gemeente nog bericht over ontvangen. Voor ons is dit papier veel waard; daarom halen we het bij u op, op de 3e zaterdag van iedere maand. Behalve in de maand juli, dan komen we de 2e zaterdag. Dus we hopen dat u ook dit jaar weer oud papier spaart voor OBK.

Nieuwe leden: Deze zijn nog steeds van harte welkom.

Heeft u interesse om OBK muzikaal te versterken, dan kunt u zich altijd aanmelden bij een van de bestuursleden. Of loop op een maandagavond tijdens repetitie (19.30-21.00uur) vrijblijvend de gymzaal eens in !

Voorlopig programma 2020:

4 april: concert OBK in samenwerking met Bentille, gymzaal Hoofdplaat.

6 juni: optreden in VZH Emmaus IJzendijke.

13 juni: concert Village Scaldia.

14 november: concert OBK, gymzaal Hoofdplaat.

Dus hopelijk bent u bij een of meerdere concerten ook weer van de partij.             

Vivian de Koster Haulez