Pagina 12: Muziekver.OBK

Beste inwoners van Hoofdplaat, Nummer Een en Slijkplaat,

Allereerst voor u allen de beste wensen en  een gezond 2021 toegewenst!

Van onze kant een bedankje voor het jarenlang trouw apart houden van het oud papier voor onze vereniging. Deze bron van inkomsten was mede zeer belangrijk voor het voortbestaan van onze vereniging en het organiseren van diverse concerten.

Op 19 december 2020 heeft muziekvereniging OBK voor de laatste keer het oud papier bij u opgehaald. Inmiddels heeft u van de gemeente Sluis een nieuwe ‘blauwe bak’ gekregen voor het oud papier, vanaf januari 2021 zal de ZRD dit bij u ophalen.

En wij van OBK ondersteunen de ZRD hierin. Ook in de toekomst blijven wij als vereniging namelijk betrokken bij de inzameling van oud papier. We leveren de beladers voor op de vuilniswagens en blijven een vergoeding ontvangen voor het ingezamelde papier.

Al onze concerten en optredens voor 2020 zijn vanwege de coronaregels geannuleerd. Om dezelfde reden heeft OBK de laatste maanden van het jaar niet meer gerepeteerd.

We hopen de repetities in 2021 zo spoedig mogelijk weer te hervatten, om daarna weer een concert voor u ten gehore te kunnen brengen.

Nogmaals hartelijk dank voor uw steun, Leden en bestuur muziekvereniging