Pagina 10: Adverteerder aan het woord

Ahimsa Wereld

Hallo Beste Mensen,

Mijn naam is Twan Timmermans en ik ben woonachtig in Nummer Een, een prachtig plekje van waaruit ik mijn bedrijfje run. De naam van mijn bedrijf is Ahimsa Wereld waarbij het woord Ahimsa staat voor geweldloosheid; dus zowel voor jezelf als voor een ander en voor je lichaam en geest. Je kunt namelijk met simpele wijzigingen en een gezond voedingspatroon al veel doen voor je weerstand waarbij ook ademhaling een grote rol kan spelen.

Yoga heeft mij al veel gebracht en is ook een mooie aanvulling op het vele hardlopen wat ik doe hier in onze mooie omgeving.

Ik geef yogalessen zowel in groepsverband als individueel en momenteel ook via Zoom, altijd in overleg en met aan-passingen indien nodig.

Verder geef ik diverse soorten massages waaronder voet-massage, sportmassage, ontspanningsmassage en  Chinese orgaanmassage.

Ook begeleid ik mensen met ademhaling, beweging, meditaties en voeding of een combinatie van dit alles. Dit doe ik nu al een paar jaar hier en ik blijf mijzelf ook verder ontwikkelen door het volgen van diverse cursussen. Dus zit je lichamelijk en/of geestelijk even vast dan kan ik wellicht wat voor je betekenen.

Je kunt een vrijblijvend oriëntatiegesprek aanvragen waarbij we samen kijken naar eventuele oplossingen. Dit kan natuurlijk ook via de telefoon, Zoom of internet. Ik behandel zowel aan huis als bij mij thuis. Alle info vind je op mijn website www.ahimsawereld.nl

Groeten, Twan