Pagina 10: Oude Wagenhuis

En toen gooide Corona roet in het eten……

Zaterdag 21 maart zou de opening zijn van ’t Oude Wagenhuis.

Maar voordat we daar verder over vertellen, zullen we (voor diegene die dit niet weten) even uitleggen wie we zijn en wat ’t Oude Wagenhuis precies is. Met wij bedoelen we Silvia Coppoolse en Davy van Mulken.

Al kletsend kwamen we er achter dat we beiden een zwak hebben voor oude industriële, vintage en brocante spulletjes en meubels. Een eigen shop in deze items was voor ons beiden een lang gekoesterde wens. Na wat meer gepraat en gekeuveld te hebben, hebben we de stoute schoenen aangetrokken. Een eigen shop opstarten met mooie industriële, vintage en brocante items. Het eerste wat er natuurlijk gezocht moest worden, was een passende ruimte. Deze was gelukkig snel gevonden.

Het Wagenhuis op het erf bij Silvia (je weet wel, daar bij de mooie opgeknapte molen zonder wieken). Deze schuur werd vroeger gebruikt door de boer om al zijn ‘wagens’ en karren in te stallen. Aangezien de schuur daar dus altijd voor gebruikt is, was er wel wat werk te verzetten om deze oude schuur om te toveren naar een mooie shop. Na bijna een jaar breken, zagen, timmeren, schuren, verven, elektriciteit aanleggen enz. zou het zaterdag 21 maart eindelijk zover zijn: De opening…… Dus niet…… Door corona.

Nu vinden wij natuurlijk dat de gezondheid voorop staat en begrijpen we alle regels. Dus na even balen kijken we er nu naar uit om zo snel mogelijk een nieuwe datum te prikken voor de opening. Voor ons is het een hobby en die kan nog even wachten (maar hopelijk niet te lang). De planning is om iedere eerste zaterdag van de maand en iedere derde zondag van de maand open te gaan van 10.00 uur tot 16.00 uur.

In de lente- en zomermaanden zal dat waarschijnlijk iets vaker zijn.

En als ons (klap)bord aan de weg staat, kan je altijd even binnen wippen. Naast alle mooie oude items hebben we ook leuke cadeauartikelen en regelmatig mooie bloemen, bloemstukken en droogboeketten. Kortom: onze shop is echt eens een bezoekje waard.

Mocht je toch al nieuwsgierig zijn geworden, maak gerust eens een afspraak om te komen kijken. Of ben je naar iets op zoek, laat het ons weten. Je kunt ons ook volgen op Facebook onder Oude Wagenhuis. Op onze facebookpagina maken we ook tegen die tijd de nieuwe datum bekend van de opening van ’t Oude Wagenhuis. Corona is nu even een groot deel van ons leven, maar we laten er onze dromen niet door kapot maken.

Hopelijk zien we jullie binnenkort in goede gezondheid in onze shop om eens lekker rond te neuzen.