Pagina 9: Seniorensoos

Dinsdag 10 september was de opening van het soosseizoen 2019/2020. Na het eerste kopje koffie opende Suzie het nieuwe Soosjaar. Er werd teruggeblikt op de afgelopen zomer.

De vaste vrijwilligers werden bedankt voor het verzorgen van de koffie. De invallers ook voor hun spontane hulptijdens de zomermaanden.

Ook de activiteiten voor het 1e halfjaar werden vermeld.

Na het 2e kopje koffie werden er een 4 tal Bingorondes gespeeld. Dit onder het genot van een hapje en drankje. Er waren weer veel mooie prijzen. Na de laatste bingoronde nog een hapje en drankje, en als laatste een verloting met mooie prijzen. Hierna ging een ieder weer huiswaarts. Ook dit seizoen is het gewoon weer elke dinsdag kaarten, biljarten en koersballen en donderdag kaarten, biljarten en eventueel rummikubben.

Het koersballen zit in zwaar weer. Door het wegvallen van enkele leden is er een tekort aan spelers ontstaan. Daarom een oproep: lijkt Koersballen op dinsdagmiddag u ook wel wat, kom gerust eens langs. Het zou zeer jammer zijn als deze activiteit weg zou vallen.

De biljartcompetitie is ook weer van start gegaan. Er wordt volop gestreden voor de meeste caramboles. Lijkt u dit ook wel leuk, kom eens kijken en speel een potje mee.

Extra activiteiten voor het 1e halfjaar:

26 november      Gez. middag Seniorensoos/Zonnebloem Hoofdplaat

17 december      Kerstviering

  7 januari 2020  Nieuwjaarsborrel

28 januari 2020  Prijskaarting (ook voor niet-leden) met opgave

U ziet, er is weer genoeg te doen tijdens de Soosmiddagen in het Dorpshuis. Hoeft u ook niet meer te werken en u wilt de vrijgekomen tijd op een leuke manier doorbrengen, word lid van de Seniorensoos!

Informatie over dit alles? Bestuursleden:

                                                            Suzie Scherbeijn

                                                           Marie Louise Steijaert

                                                           Marcel Maes

                                                           Marius Rijckaert