Pagina 9: Seniorensoos

Info Seniorensoos Pasen

Beste soosleden,   

Door de coronaperikelen realiseren we ons dat er heel wat weggevallen is wat betreft de Soos. De vaste activiteiten op dinsdag- en donderdagmiddag zijn stopgezet.

Dit betekent voor velen het moeten missen van sociale contacten.

Zo moeten we in april de Paasbingo missen en in mei de jaarvergadering. Of de reis in juni door kan gaan, is nog maar de vraag.

Sowieso is het nog de vraag of de Soosmiddagen nog door kunnen gaan dit voorjaar en/of deze zomer. Alles is nog onzeker en het gevaar is zeker nog niet geweken. We willen dan ook geen enkel risico lopen. Het enige dat we kunnen doen is afwachten hoe corona verder verloopt.

Zijn er ontwikkelingen die het eerder starten van de Soosmiddagen mogelijk maken, dan laten we het jullie zeker weten.

Rest ons nog iedereen een goed Paasweekend toe te wensen en het allerbelangrijkst, blijf gezond en pas goed op jullie zelf.

Het Bestuur: Suzie, Marcel, Marius, Marie Louise

Wafelmiddag Seniorensoos

18 februari

Dinsdag 18 februari, we waren gelukkig nog niet op de hoogte wat ons nog zou overkomen, was er weer een gezellige wafelmiddag.

Om half 9 waren de vaste baksters al in het Dorpshuis om hun wafelijzers warm te laten worden.

2 grote emmers beslag waren opgehaald door Marius en de 6 dames konden beginnen om 10 liter beslag weg te werken.

Gelukkig was onze vaste ’kantjes-eraf-halen-dame’ ook weer van de partij.

Met verhitte hoofden bakten de dames uren door. Een groot aantal wafels was het resultaat. Ondertussen werd door het bestuur de zaal klaargezet en gezellig aangekleed.

Vanaf 13.00 uur stroomden de leden binnen en na koffie (nog zonder wafel) met iets lekkers, werden een paar Bingo rondes gespeeld.

Dat de prijzen dit keer anders dan anders waren, viel goed in de smaak. Evenals de wafels die rond 16.30 uur op de tafels gezet werden. Onder het genot van een bakje koffie of thee werden een groot aantal wafels met smaak opgegeten.

Dat er nog genoeg over waren om iedereen een pakje mee naar huis te geven, werd dankbaar aanvaard. Tegen 18.00 uur ging een ieder voldaan naar huis. Het was weer een geslaagde Soosmiddag. Met dank aan de wafelbaksters, kantjeserafhaalster, koffiedames, bingodraaiers en bingokaartenverkoopsters en allen die meehielpen om de zaal weer netjes achter te laten.

Namens het bestuur, Marie Louise