Pagina 9: Seniorensoos

Seniorensoos Paaslunch

Eindelijk kon en mocht het weer! Voor het eerst na lange tijd konden we weer met een mooie grote groep (bijna 50 aanwezigen) bij elkaar zijn in het Dorpshuis.

Op 12 april had het bestuur van de Soos een Paaslunch geregeld voor alle leden. Dat dit zeer zeker een schot in de roos was en dat iedereen er aan toe was, kon je merken aan het aantal aanmeldingen. Helaas waren er, op het laatste moment, nog enkele leden die moesten afzeggen door ziektes.

Vanaf 12.45 uur was de grote zaal open en om 13.00 uur hield Fons een kort welkomstwoordje. Voor ieder was er een glas champagne of sap waar mee geproost werd op het feit dat dit weer mogelijk was en op een Zalig Pasen. Na een korte stilte mochten we aanvallen op al het lekkers dat al op tafel stond. En als afsluiting was er ook nog een lekker toetje. Niemand had hierna nog honger. De koffiedames zorgden voor koffie en thee erbij. De dorst was ook gelest.

Na al het eten en drinken was er een pauze om de tafels op te ruimen en gereed te maken voor een 3-tal bingorondes. Tijdens de pauze werd er voor de liefhebbers nog een heerlijk advocaatje met slagroom gepresenteerd. Fons had nog enkele mededelingen die voor velen van ons van belang kunnen zijn.

De bingo kon beginnen. De prijzen waren dit keer waardebonnen die in dozen verpakt zaten die je zelf kon kiezen. Zo kon het gebeuren dat je met de 4 hoeken, de 3e prijs dus, toch de grootste waardebon in je bezit kreeg. Dit was voor velen even wennen, maar werd toch goed opgepakt. Het was dan ook een verrassingsbingo.

Na de bingo nog een verloting met mooie prijzen en zo kon iedereen met of zonder prijs weer terugkijken op een geslaagde middag van de Seniorensoos.  

Het Bestuur.