Pagina 8: Dartvereniging ‘t Krikje

Eindelijk… na een hele lange tijd stil te hebben gelegen konden ook wij eindelijk onze dartpijlen terug uit de kast halen. De competitie die we vorig jaar september waren gestart, werd weer onderbroken door de nieuwe corona regels. Om de gehele competitie uit te kunnen gooien zal een hele uitdaging worden, maar we hebben afgesproken dat we gaan kijken waar het welbekende schip zal stranden.

De stand momenteel in de competitie? Er zijn een aantal gegadigden voor de titel. De onderlinge verschillen zijn momenteel niet erg groot, dus het is nu moeilijk te zeggen wie de grootste kans gaat maken op de titel. Maar des te spannender de competitie is natuurlijk.

We konden na 2 jaar eindelijk ook weer onze welbekende wafelactie houden. Zaterdag 9 april ging voor enkele leden van onze vereniging het wekkertje wel erg vroeg af. Om 05.00 uur was het verzamelen bij café ’t Krikje om alles gereed te zetten. Tegen 06.00 uur kon het eerste beslag de wafelijzers in. We hadden al veel bestellingen ontvangen, waardoor er de eerste uren alleen werd gebakken om de bestellingen af te kunnen ronden. Rond 09.30 uur konden de eerste lopers Hoofdplaat intrekken om de verse wafels van deur tot deur te verkopen.

De wafelactie was weer een groot succes en wij willen bij deze dan ook iedereen bedanken die wafels heeft gekocht om onze vereniging te steunen.

Dan rest ons nog de vraag of we ergens het Hoofdplaat open darttoernooi ertussen  kunnen persen… Onze competitie zal langer duren dan dat we gewend zijn. Viering van het 90-jarig bestaan van de  voetbalvereniging staat nog op het programma, de kermis… Dus hierover kunnen we momenteel nog niet veel zeggen. Iedereen is allang blij dat we de vrijdagavond weer onze pijltjes kunnen gooien.

En hopen dat dit ook zo zal blijven.

Marco van Waes