Pagina 7: Voetbal Ver. Hoofdplaat

Amateur voetbal ook voor VV Hoofdplaat dit seizoen ten einde

De KNVB besloot eind maart dat in geheel Nederland het amateur-voetbal ten einde kwam. Ook voor VV Hoofdplaat kwam er stilte in de Oesterput. Geen trainingen, wedstrijden van de jeugd en senioren. De kantine en kleedlokalen blijven leeg en gesloten.

De jeugd mag sinds eind april weer gaan trainen en e.e.a. zal worden besproken tijdens een bestuurlijk onderling overleg. Immers hier zijn ook regels aan verbonden wat wel en niet mag. Hoe het verder gaat lopen zal geheel afhangen van de KNVB.

De verwachting is dat er in september weer gevoetbald kan worden als de competities aanvangen. Wat er tot die tijd gaat gebeuren is afwachten. Kunnen de senioren weer aanvangen met trainingen ! en wanneer !!

Net als vele andere verenigingen loopt ook VV Hoofdplaat door de coronacrisis een groot evenement mis. Namelijk onze slagroom op de taart, het Jaarlijks Cafétoernooi. Inkomsten zijn al weggevallen en ook het wegvallen van het Cafétoernooi is een flinke aderlating. Ik wil via deze weg al onze sponsoren bedanken voor het vertrouwen in onze vereniging.

Pas op uzelf: Stay safe. M. Soulimans namens VVH.