Pagina 6: Adverteerder aan het woord

Hallo iedereen,

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Monique Mussche. Van origine kom ik uit de polder tussen IJzendijke en Biervliet. Gewoon een rasechte boerendochter. Na jaren in Bresjes te hebben gewoond wilde ik graag terug naar de polder. Vorig jaar ben ik samen met Jan aan de Hogeweg in Hoofdplaat komen wonen. Daar hebben we het schuurtje om laten bouwen tot een waar vrouwen paradijs. Mijn nagelstudio. Al sinds 2006 run ik met heel veel liefde en passie mijn studio aan huis.

Mijn werk bestaat eruit dat vrouwen gelukkig en met mooie handen de deur uit lopen. En dan ook nog een gezellige paar uur hebben gehad. Ja, u leest het goed. Soms duurt een behandeling een paar uur. Soms een uurtje. De technische details zal ik u besparen, maar het is meer dan een “beetje nagels lakken”.

In de loop der jaren is er zeer veel veranderd op mijn vakgebied. Moest ik in het begin altijd naar Nijmegen of verder, nu liggen de merken waar ik mee werk zo ongeveer aan onze achterdeur. Brugge en Heinkenszand zijn nu de plaatsen waar mijn leveranciers zitten. Wel moeten we (samen met Jan, want hij gaat altijd mee), als er een beurs is, wat verder. Maar dat zijn dan ook weer de leuke dingen in ons vak. Düsseldorf is wel de meest gevarieerde beurs, want daar staat heel Europa. Maar ook Brussel en Utrecht zijn super!

Deze twee afgelopen jaren met de vele lockdowns waren wel enigszins tropenjaren, waarbij ik vaak heb gedacht mijn vak nooit meer te kunnen uitoefenen. Het gemis van al mijn lieve klanten, het niet bezig kunnen zijn met mijn passie, dat heeft er enorm ingehakt. Maar…. we zijn terug, en op dit moment met meer klanten dan ooit. En daar ben ik zeer dankbaar voor. Op naar een mooi “nageljaar”. Wij wensen jullie allemaal een prachtige zomer toe.

Monique  &  Jan