Pagina 5: Seniorensoos/Zonnebloem

Gezamenlijke middag seniorensoos/zonnebloem

Om de twee jaar proberen we als Seniorensoos Hoofdplaat en Zonnebloem werkgroep Hoofdplaat een leuke middag voor de leden van de Soos en gasten van de Zonnebloem te organiseren.               Dit jaar was dit op dinsdag 26 november 2019.

Na enkele gezamenlijke vergaderingen over hoe wat waar, zijn we weer tot een mooi programma gekomen. Een belangrijk onderdeel hiervan is natuurlijk ook de financiën. Sponsors worden aangeschreven en gevraagd om een geldelijke bijdrage of een bijdrage in natura voor de verloting. Dit alles om de eigen bijdrage voor de gasten zo laag mogelijk te houden. Dat dit gelukt is, vinden wij dan ook fantastisch.

SONY DSC

Hierbij wil ik dan ook alle sponsoren in welke vorm dan ook, hartelijk bedanken. Wij waren er blij mee en onze gasten zeer zeker.

Onder het genot van ‘n welkomstdrankje werden de gasten (62) verwelkomd door Suzie (namens de Soos) en Annelies (namens de Zonnebloem).

Na het proosten met een glaasje cava of sap kon de middag beginnen.

Onder het genot van een kopje koffie/thee met lekkere banketstaaf begon het optreden van Changez.

SONY DSC

Dit trio heeft onze voeten van de vloer gekregen door hun geweldig optreden. In de pauze werden er lootjes verkocht en nogmaals een drankje ingeschonken.

SONY DSC

Na het 2e optreden van Changez was de trekking van de verloting met vele mooie prijzen.

Als afsluiting van de middag was er een overheerlijk koud en warm buffet.

Na nog een dankwoord aan de gasten voor de gezelligheid, alle vrijwilligers voor hun hulp, sponsoren voor hun bijdrage, ging iedereen voldaan en tevreden huiswaarts.

Marie Louise