Pagina 2: HSV De Scheldehaven

Sinds mijn laatste verslag hebben er geen clubactiviteiten meer plaatsgevonden, de reden is algemeen bekend natuurlijk. Hoe onzeker alles momenteel nog is: Toch zijn we bezig plannen te maken voor in 2021.

Op 18 april willen we iets nieuws organiseren. Een wedstrijd  De Grootste Drie“. Dit wordt een digitaal evenement. Wie vangt de grootste giebel, brasem of karper?

Er mag deze dag zelfstandig gevist worden in al het viswater van onze verenigingen. Van de grootste vissen wordt er een foto gemaakt als deze op de meetlat ligt met een code. Die foto wordt doorgestuurd naar de wedstrijd commissaris. Aan de hand van de uitkomsten wordt dan de winnaar bepaald!

Er is ook al een wedstrijdkalender gemaakt maar of die haalbaar is dat moet nog maar uitkomen. Gelukkig mag er nog wel zelfstandig worden gevist nu. Deze periode van het jaar is uitstekend om roofvissen te vangen. Denk hierbij aan baars, snoek en snoekbaars.

Ikzelf ben al meerdere keren op pad geweest samen met mijn zoon om een mooi exemplaar te vangen. Verder is er ook door verschillende leden met hoog water gevist aan Nummer 7. Hier is redelijk wat wijting gevangen. Bij laag water ben ikzelf ook nog eens samen met een paar oud-dorpsgenoten en hun kids gaan vissen bij de Paulinahaven. Het voordeel daar is dat je wormen kan steken en gelijk vissen. Er werden ook paar mooie scharren gevangen deze dag.

Nieuw persoonlijk record: een snoek van 107 cm en 21 pond.

Lana en Kyan Platteeuw  vissen voor de eerste keer aan de Paulinahaven.

Voor nu wil ik toch iedereen een gezond 2021 toewensen. Want dat is toch het allerbelangrijkste.

Met vriendelijke groeten, Dennis Waebeke