Pagina 15: Adverteerder aan het woord

Zonder de steun van onze adverteerders zijn wij nergens.

Het zou voor ons onmogelijk zijn om uw dorpskrant in stand te houden zonder de financiële steun van ondernemers in en om ons dorp. Zowel door de redactie als door onze lezers wordt dit enorm gewaardeerd.

Vanaf deze uitgave laten wij telkens één adverteerder aan het woord. Bent u adverteerder en heeft u ook interesse? Laat het ons weten!

De redactie.Mijn naam is Jeffrey van Acker en ik ben de eigenaar van Hoveniers- en cleaningbedrijf van Acker.

Tuinieren was altijd al een hobby voor mij. Bij familie, buren en vrienden deed ik de tuin. Hiernaast had ik een bijbaan bij een hovenier.
Omdat mij steeds meer gevraagd werd om bij mensen de tuin te doen, heb ik besloten om in 2017 een eigen Hoveniersbedrijf te beginnen.

Dit bedrijf is gespecialiseerd in tuinaanleg, -onderhoud, bestrating en graafwerken. Hiervoor heb ik de opleiding tot hovenier afgerond.

Naast een hoveniersbedrijf is van Acker ook een cleaningbedrijf dat de schoonmaak van zonnepanelen, dakkapellen, overstekken/boeiboorden en rolluiken verzorgt.

Hoveniers- en cleaningbedrijf van Acker is werkzaam in heel Zeeland en net over de grens in België.
Op de vraag waarom klanten voor mijn bedrijf moeten kiezen, ben ik heel duidelijk; alles gebeurt in samenspraak met de klant en het nakomen van afspraken is een prioriteit. Tevens leveren wij tuinen op van hoge kwaliteit en kiezen wij de beste producten wat de levensduur van de tuin verlengt.

Ook is er bij ons de mogelijkheid om een contract voor een jaar, maand of week af te sluiten.
Voorjaars- en najaarsbeurten, de borders onkruidvrij houden, hagen snoeien of de complete tuin onderhouden. Er zijn tal van mogelijkheden die bespreekbaar zijn en waar, indien gewenst, een offerte voor gemaakt wordt.
Ik houd hierbij rekening met speciale wensen en het beschikbare budget van mijn klanten. Wij werken voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Meer over de mogelijkheden van Hoveniers- en cleaningbedrijf van Acker vindt u op: www.hoveniersbedrijfvanacker.nl.

Of neem een kijkje op onze Facebook pagina.