Pagina 15: Adverteerder aan het woord

Zonder de steun van onze adverteerders zijn wij nergens.

Het zou voor ons onmogelijk zijn om uw dorpskrant in stand te houden zonder de financiële steun van ondernemers in en om ons dorp. Zowel door de redactie als door onze lezers wordt dit enorm gewaardeerd.

Vanaf deze uitgave laten wij telkens één adverteerder aan het woord. Bent u adverteerder en heeft u ook interesse? Laat het ons weten!

De redactie.Elroy Verstraete, 2 bedrijven:
  • Elroy Personal Training
  • Verstraete Cleaning

Het begon allemaal zo’n 6 jaar geleden. Toen begon ik mijn eigen bedrijf Verstraete Cleaning in 2013. Ik ging van huis tot huis om ramen te zemen, dakgoten leeg te halen, maar ook om rolluiken en zonnepanelen schoon te maken.

Daarnaast had ik een baan als personal trainer bij een Healthcenter wat ik met heel veel passie deed. Sporten is mijn hobby en dat ik daar mijn beroep van heb kunnen maken is fantastisch. Ik help mensen met afvallen, maar ook met spieropbouw en revalidatie na een blessure.

Mei 2018 besloot ik een eigen loods te huren in Oostburg en daar mijn eigen personal trainingen te gaan verzorgen onder een eigen bedrijf: Elroy Personal Training.

Bij mij kan je terecht van Personal training (1 op 1) maar ook voor Small Group trainingen (2-4 pers) en zelfs voor bootcamp lessen in Breskens op maandag om 19:30 uur en in Oostburg op woensdag om 20:00 uur.

Tot op heden combineer ik het glazenwassen met de trainingen. In de ochtenduren geef ik de trainingen en ’s middags combineer ik het met glazenwassen. Vanaf 2020 staan we bij Verstraete Cleaning zelfs met 2 personen voor u klaar om uw ramen weer te laten blinken!

Als u vragen heeft over personal training of over het exterieur van uw huis kunt u mij altijd bereiken op nummer 06-53853437 of mail naar: contact@elroypersonaltraining.com of contact@verstraete-cleaning.com .

Of neem een kijkje op de website: www.elroypersonaltraining.com of www.verstraete-cleaning.com