VVHoofdplaat 90 JAAR

26 juni 2022: Op verzoek van de organisatoren van het VVH-90 jaar jubileumfeest zijn van de festiviteiten foto’s van de meeste onderdelen in dit weekend gemaakt.

Hoewel ook een speciale pagina in Facebook is aangemaakt voor deze reportages lag er toch een verzoek van diverse mensen zonder Facebook, die ook graag de foto’s willen terugkijken. Vandaar deze uitgebreide fotoseries.

De Vrijdagavond–> Kantine quiz met aansluiten een aanvang van het feest. Klik op een foto om de Galerij te openen

De Zaterdagochtend was voor de jeugd, met zeskamp en spelletjes; een familie gebeurtenis

De Zaterdagmiddag : DE wedstrijd tussen de wat oudere Hoofdplaatse matadoren en het huidige Eerste elftal (met wat aanpassingen). De aftrap en actiefoto’s

Zaterdagavond:Een mooie KNVB herinnering voor VVH 90 jaar uit handen van Willy aan speaker Ruben.

Een lekker goed verzorgd buffet, muziek van DJ Edwin en / of SUITZ en een mooie sfeer, kortom een prima geslaagde feestavond

Zondagmiddag: Afsluiting van een mooi Hoofdplaats voetbalweekend. Een toernooi voor dertien 7-tallen, waarin je oud en jong, meiden en jongens zag samenspelen. Succesvol en zeker voor herhaling vatbaar…wie weet.

En natuurlijk de prijsuitreiking met blijde gezichten van plaats 1 t/m 13. Daar moest nog wel even op gedronken worden…..

De organisatie en alle vrijwilligers kunnen terugkijken op een prima geslaagd en goed bezocht feestweekend, zonder wanklank en een dankbaar publiek, met kleine reünies in de kantine en op het veld.