Vrijwilligersavond HPL 245

22 september: Op uitnodiging van het Hoofdplaat 245 Organisatieteam waren zo’n 35 vrijwilligers die aan het feest hadden meegewerkt in het Dorpshuis aanwezig. In een korte toespraak besprak Rene het uitstekend verlopen Feestweekend van begin juni. Mede dankzij het mooie weer konden we erg veel bezoekers verwelkomen en samen met alle Hoofdplatenaren zorgde dat voor een fijne en ongedwongen sfeer en Hoofdplaat op zijn mooist.

Natuurlijk komen er in een evaluatie ook altijd “leerpunten” naar boven en dat was nu niet anders. Die punten zijn goed vastgelegd, zodat de organisatie die Hoofdplaat 250 gaat organiseren hier weer gemak van zal hebben.

Het geslaagde evenement heeft ook zijn weerslag gehad op het financiële gedeelte. De organisatie kon met een mooi beginbedrag (“geleend” uit de pot van vorige evenementen) een goede start maken. Na aftrek van bijna alle kosten, kon nu al gezegd worden dat het feest ook deze keer een mooi batig saldo heeft opgeleverd. Dus niets staat in de weg om er over 5 jaar met nu wel een superjubileum “Hoofdplaat 250” weer iets moois van te maken.

Tijdens het lekkere buffet en de nodige glaasjes / flesjes werd door de vrijwilligers nog eens teruggekeken en bijgepraat over het feest en hier en daar werden al wat plannetjes geopperd voor het volgende festijn….

Hieronder een foto-impressie. Klik op een foto om de Galerij te openen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *