Eerste Bolweekend succesvol

10 juli:

Met 18 deelnemende Bollers was de inschrijving voor de eerste dag (zaterdag) mooi gevuld. Om 13.00 uur begon de strijd met een prima sfeer en veel onderling (leed-)vermaak. Hoe verder de middag vorderde, hoe meer publiek kwam om de sportieve topprestaties te bewonderen en om van een consumptie te genieten. Zelf een forse regenbui kon de pret niet drukken en hier bewees de grote nieuwe tent al direct zijn diensten. Zo rond 18.00 uur mochten de winnaars hun prijzen op komen halen en werd nu al gepraat over de tweede dag en hopelijk een vervolg in de toekomst.

Kortom een zeer geslaagde eerste dag, met dank aan de organisatoren voor een fijne middag

Hieronder nog een foto-impressie en een filmpje.

Voor het filmpje klik: Regenbuitje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *