Dorpsraad: Spreekuur en Dorpshuis

Inloopspreekuur:

Vanaf a.s maandag (7 juni) gaan we weer starten met het inloopspreekuur. Van 19 tot 20.00uur zit er iemand van de dorpsraad in het dorpshuis.

Dorpshuis:

Vanaf 14juni gaat het dorpshuis en de JoVeHo weer open.

In de afgelopen tijd is er veel werk in het dorpshuis verzet maar helaas hebben deze werkzaamheden wat vertraging opgelopen.

Hierdoor 1 weekje later open dan wettelijk is toegestaan.

Welke werkzaamheden dan?

Alle plafonds zijn voorzien van 12 cm dikke isolatie met warme reflectie laag. Dat moet toch gaan schelen in de hoge stookkosten. De dames en heren toiletten zijn voorzien van nieuwe , hogere, toiletpotten met nieuwe spoelreservoirs. Daarnaast zijn alle vloeren van de toiletten voorzien van een grijze epoxy coating.

De Joveho krijgt volgende week een hele nieuwe PVC vloer, alsmede een afsluiting tussen zaal en opslag.

Als laatste wordt volgende week het nieuw zoldergedeelte voorzien van Led verlichting.

Ook vanuit veiligheid is er niet stil gezeten.

Omdat er redelijk frequent een frituurpan in de grote keuken wordt gebruikt is er daar een nieuwe Vet blusser geplaatst.

Alle noodverlichting, alsmede pictogrammen, worden vervangen door nieuwe exemplaren.  de huidige signalering en verlichting voldoet niet meer aan de eisen.

Bij een veiligheidsinspectie van de Veiligheidsregio is het oude rookhok aan de achterzijde afgekeurd.  Dit is te brandgevaarlijk met grote kans van brandoverslag naar het dorpshuis. Dat zal dus op hele korte termijn gesloopt worden.

Als we 14 juni dus open gaan is dat in een veilig en verder opgeknapt dorpshuis.

Natuurlijk gelden vanaf die dag nog steeds de wettelijke regelgeving mbt afstand , handen wassen etc.

Daar ontkomt ook Hoofdplaat niet aan ☺

World clean-up day:

En om alvast in de agenda te zetten: 18 september is er ( gelukkig weer) een world clean up day waarbij we met zoveel mogelijk vrijwilligers de kustlijn willen ontdoen van afval

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *