Sinter-speurtocht

28 november: Jammer genoeg geen echte Sinterklaasintocht dit jaar. De Corona maatregelen lieten dat niet toe. Maar toch werd door een aantal vrijwilligers voor de jeugdigen onder de 12 jaar een leuke speurtocht door het dorp opgezet. Uiteraard met opvolging van de Covid-regels. Opdrachtjes, vragen beantwoorden en zoeken naar de juiste route, waarbij je onverwacht zelfs twee Zwarte Pieten kon tegenkomen. De kinderen (en begeleiders) hadden het er druk meer. En….uiteraard was er aan het eind voor alle deelnemers (zo’n 25 kinderen) een goed gevulde snoepzak. Met dank aan alle vrijwilligers die dit weer voor elkaar hebben gekregen.

Hieronder een fotoreportage, waarbij ongetwijfeld een aantal deelnemende kinderen zijn gemist door de grote tijdsspreiding (waarvoor excuses). Klik op een foto om de galerij te openen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *