Dorpsraad:Onderzoek Gezondheid

2 november: Binnengekregen via de Dorpsraad:

Beste stads- en dorpsraden van de gemeente Sluis,

Momenteel voert de GGD Zeeland in opdracht van de Zeeuwse gemeenten een grootschalig vragenlijstonderzoek over gezondheid uit onder Zeeuwen van 18 jaar en ouder. Dit onderzoek heet de ‘GGD Gezondheidsmeter 2020’. Ook een willekeurige selectie (steekproef) van inwoners van de gemeente Sluis is gevraagd om de vragenlijst in te vullen. Dit kan zowel online als schriftelijk. Vandaag (donderdag 29 oktober) valt de laatste herinneringsbrief op de mat.

Hoe meer mensen de vragenlijst invullen, hoe beter het beeld is van onze gezondheid en hoe beter de gemeente Sluis beleid kan maken en activiteiten kan uitvoeren om de gezondheid en leefbaarheid van de inwoners uit Sluis te verbeteren. Wij willen jullie daarom als stads- en dorpsraden vragen om onderstaand bericht actief te delen op social media:

Help ons erachter te komen hoe het staat met de gezondheid in de gemeente Sluis! Doe mee aan de GGD Gezondheidsmeter en maak kans op een VVV-bon. 
 
De GGD Zeeland beschermt en bevordert de gezondheid van alle Zeeuwen. Door elke vier jaar aan een grote groep mensen te vragen hoe het met ze gaat, krijgen we een goed beeld van ‘onze’ gezondheid. Hoe meer mensen de vragenlijst invullen, hoe meer inzicht wij hierin krijgen. Bovendien maak je kans op een VVV-cadeaubon van 10 euro als je de vragenlijst online invult. Elke 10e invuller ontvangt een bon. Ga naar
www.ggdgezondheidsmeter.nl en vul direct de vragenlijst in. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *