Ondertekening Convenant Schone Schelde

19-9-2020: De ondertekening van het convenant Schone Schelde door de drie Zeeuwsvlaamsche gemeentes zou oorspronkelijk in maart plaatsvinden.

Het welbekende Corona probleem gooide roet in het eten. Van uitstel kwam echter geen afstel en zaterdagochtend rond 10.00 uur werden de drie wethouders door René namens de Dorpsraad ontvangen en werd het desbetreffende papier in het Hoofdplaatse Dorpshuis alsnog getekend door de wethouders van Sluis, Terneuzen en Hulst.

De doelstellingen (een zo schoon mogelijke Schelde) werden door Cees van Houwelingen nog eens toegelicht. Daarna werd het convenant door Florieke Fakkel van “Natuur en Zo” ter ondertekening aangeboden aan oud-Hoofdplatenaar Ben van Assche (Gem. Terneuzen), Gino Depauw (Gem. Hulst) en Rian de Feijter (Gem. Sluis).

Normaal gesproken zou daarna met een vrij grote groep weer een stuk kust bij Hoofdplaat worden schoongemaakt, maar door de Covid maatregelen werd dit nu uitgesteld en met een klein groepje gedaan.

Een fotoreportage hieronder, klik op een foto om de galerij te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *