Welkom op de Hoofdplaatsite

Nieuw op de site:


Kijk voor alle Hoofdplaatse activiteiten (en de info daarover) op de Activiteiten agenda (Onder Informatie Hoofdplaat) of klik: Activiteiten Agenda Hoofdplaat28 september: Veel ballonnen boven het dorp op deze mooie avond:27 september:

Zin in een gezellige babbel, even bij te kletsen over wat er in Hoofdplaat gebeurd,… Donderdag 5 oktober om 12 uur mag u op de koffie komen op het Dorpshuisplein van het Dorpshuis. De dorpsraad zorgt voor versnapering. ..

IEDEREEN WELKOM !!! 😁😁😁☕🍩🥧

25 september: En ook Hoofdplaat is getroffen…. De schrik  van alle imkers, de Aziatische Hoornaar, heeft ook een nest gebouwd in ons dorp. Dankzij oplettende inwoners is het nest gelokaliseerd en doorgegeven aan de desbetreffende instanties. Binnenkort zal het nest met een hoogwerker verwijderd worden.

Klik op een foto om de galerij te openen23 september: Evalueren, napraten, lekker eten en drinken op de Vrijwilligersavond van Hoofdplaat 245. Voor een kort verslag kijk je onder Nieuwsberichten of je klikt: Vrijwilligersavond

Voor wie ook nog even terug wil kijken….de foto’s staan nog op de website. Klik: Foto’s HPL24521 september: Onder Nieuwsberichten staat nu het verslag van de Jaarvergadering van de Dorpsraad met enige foto’s. (dank aan Rene en Stephanie). Klik: Jaarvergadering DR16 september:  Bijna 40 vrijwilligers meldden zich vanochtend bij het Dorpshuis om mee te doen aan de “World Clean-up Day” langs de Hoofdplaatse kust. Voor een kort verslag kijk je onder Nieuwsberichten of je klikt: Opschoondag Hoofdplaat

De vrijwilligers