Pagina 13: De Doorzonschool

Sommige inwoners van Hoofdplaat hebben ons, Ries en Miranda, en hulptroepen al bezig gezien in en om de voormalige basisschool in de Deltastraat. Met een aantal buren hebben we al kennis gemaakt, tof!

Mocht u nieuwsgierig zijn stap gerust binnen voor een praatje.

Ergens in september/oktober willen De Doorzonschool officieel in gebruik nemen. We gaan dat doen met de tentoonstelling  “ De Mooiste Dag van je Leven “.

Voor die tentoonstelling willen we graag de trouwfoto’s van, liefst, alle Hoofdplatenaren tentoonstellen. De hele dag zullen bekende en minder bekende artiesten liefdesliederen in de breedste zin van het woord ten gehore brengen. We zouden het super vinden mocht u contact met ons opnemen zodat uw foto ook op de tentoonstelling kan hangen.

Past u nog in trouwkostuum/jurk kom dan zeker want dan krijgt u  prachtige nieuwe trouwfoto’s, gemaakt door een goeie fotograaf. Natuurlijk maken we van elk setje dat bij ons aan de muur hangt ook een nieuwe foto, maar dan moet u het doen met een ouderwetse polaroid.

Contact kunt u opnemen via mail, firmapatat@gmail.com, per telefoon (06) 53 65 09 64 of passeer in de Deltastraat 22.

Als we er zijn staat de auto op het schoolplein.

Op de agenda voor dit jaar staat verder alvast een optreden van Camille Bloom, akoestische roots, folk en americana op 28 september en een Poppenkast voor jong en oud over De Wolf die het in het leven zeer moeilijk heeft. Daarvan is nog geen datum besproken.

Miranda en Ries van `de Doorzonschool`

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *