Pagina 13: Fright Night

Ken jij de Hoofdplaatse watertrollenboskabouters?

Wij nu wel, en onze kinderen nu zeker….

Op 3 november, tijdens de jaarlijkse Halloweentocht, waren de enge trollenboskabouters op jacht naar een lekkere maaltijd van kindervlees, en slaagden ze erin om enkele kinderen te ontvoeren…

Gelukkig verscheen de Koningin van de Nacht met haar beschermspreuk “Koningin van de Nacht, Ontsteek uw Kracht “… en verjaagde ze de kabouters zodat onze kinderen “veilig” hun tocht langs de vele snoepadressen konden voortzetten.

Langs de vele brandgangetjes werd er angstig en met kleine voetpassen door het dorp heen gewandeld.

Opvallend was dat het juist de kinderen met de grootste mond waren, die het meest achteraan in hun groepje kropen; bang voor het onbekende…

Overal hoorde je fluisteren: Zit daar iemand? Opgepast ! Ahhhh …”

Niet moeilijk… want er werd ons de stuipen of het lijf gejaagd door ontsnapte criminelen, gevallen engelen, zombies, bloeddorstige chirurgen en hun al even angstaanjagende patiënte, skeletten en vampiers.

Dankzij wat meer gastvrije griezels konden we tussendoor even bekomen: zo kregen we bloed en urine te drinken, bloedcake te eten, of mochten we eens proeven van een bord vol met restanten van wat ooit een mens was geweest (hersenen, ogen, een hoofd).

Je raadt het al… onze honger was snel over… het snoepgoed daarentegen bleef (raar maar waar) wel smaken….

Verder hielpen we 2 neergeschoten en ronddolende politieagentes met de evacuatie van gewonden uit een smeulend voertuig; om zo de schatkist in de wagen te bemachtigen.

Iets wat onze kinderen letterlijk bloed, zweet en tranen heeft gekost, maar ze beten vastberaden door…

En… enkele griezels en heel wat suiker later… werd hun moed en doorzettingsvermogen in Café ’t Krikje beloond met halloween cupcakes en kregen ze hun erkenning als echte geestenjagers met een heus Fright Night Diploma.

Met dank en sympathie aan alle vrijwilligers die ons de stuipen op het lijf hebben gejaagd! Tot volgend jaar voor meer spanning en sensatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *