VVH-Cafetoernooi 2017

20 mei:
Met 16 teams aan de aftrap werd om 10.00 uur het startsein voor het jaarlijkse, drukbezocht en o zo gezellige cafétoernooi gegeven. Al jaren is dit een van de grootste (recreatieve) toernooien uit de regio en nog steeds een grote trekpleister voor vele teams om zich in te schrijven bij het organiserende VVH.
In korte wedstrijden werd in verschillende poules gestreden om de punten en de mooie bekers. Dat het “zware” wedstrijden werden kon je aan het eind van de middag wel zien. Het gesjeul met de kratjes ging de spelers en speelsters niet in de koude kleren zitten.
Gelukkig stond er een flink team paraat in de keuken om de magen voldoende te vullen en zodoende de nodige energie op te bouwen voor de laatste wedstrijden en….. het feesten achteraf !!!! De opzwepende muziek van DJ Edwin en hier en daar nog een biertje deed de rest.
Gezien de mooie mix van jonge en oudere spelers uit zowat alle omliggende dorpen blijkt de formule na vele jaren nog steeds prima aan te slaan. Een beter compliment kan de organisatie met veel hardwerkende vrijwilligers eigenlijk niet krijgen….
Hieronder een  foto-impressie van het toernooi (meer foto’s ook te vinden op de site van de VVHoofdplaat); Klik op een foto om de Galerij te openen