Pagina 12: Muziekver.OBK

Beste mensen,

Oud papier:

Voor ons veel waard. Ook dit jaar wordt het papier weer op de 3e zaterdag van de maand opgehaald. Behalve in de maand juli i.v.m. folkloristische dag in IJzendijke, dan komen we bij u langs op de 2e zaterdag.

Alle verenigingen die papier ophalen, zijn in overleg met de gemeente i.v.m. veranderend afvalbeleid; wel of niet invoeren blauwe container. Gemeente laat papier zelf ophalen en dan rest de verenigingen een langzame dood. Of de verenigingen blijven net als nu zelf ophalen zonder of met container. We hebben samen een plan ingediend en moeten besluit nog afwachten.

Nieuwe leden:

De afgelopen maanden zijn enkele jeugdleden OBK komen versterken. Daar zijn we trots op. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Dus we hopen dat ze net als vele overige leden nog heel lang in de muziek zullen blijven. Van muziek maken word je vrolijk. Heeft u het al eens geprobeerd? Of altijd al eens willen doen? Aarzel niet langer en kom OBK versterken. We kunnen nog leden gebruiken!!!

In de vorige krant had ik al een aantal concertdata doorgegeven, wegens wijziging i.v.m. vakantie nu nog een keer. Dus mocht u de data al genoteerd hebben om naar ons te komen luisteren, kijk ze nog een keer na.

12 oktober 19.30 uur         najaarsconcert in de gymzaal.

21 september 14.30 uur      concert in Hooge Platen te Breskens.

21 december 19.30 uur       kerstconcert in het dorpshuis.

In juni komen we weer langs met de donateurskaarten. We hopen dat u ons weer met een bijdrage wilt steunen. Alvast hartelijk dank.

Namens OBK, Vivian de Koster -Haulez.