Pagina 7: Kerkhofploeg

Kerkhofploeg Hoofdplaat

De jaarlijkse vrijwilligersavond van de Kerkhofploeg Hoofdplaat was dit jaar gepland op zaterdag 3 februari. Vrijwilligers en partners waren weer uitgenodigd in het gezellige lokaal van de Arjoanbolbaan te Breskens.

Na de welkomstwoorden van de beheerder van de Arjoanbolbaan en (voorman) Eddie, werd het startsein gegeven voor weer een uitstekend warm en koud buffet. Na het nuttigen hiervan werden de ploegen ingedeeld om te krulbollen. Helaas waren er mensen ziek, zodat niet iedereen aanwezig kon zijn. Met 18 man/vrouw zouden we gaan bollen. Op twee banen werd er vier tegen vier van start gegaan. Twee personen bleven dus telkens aan de kant.

Omdat er ook vaste kaarters ziek waren, kon de kaartploeg aangevuld worden door de personen aan de kant. Ook de beheerder en partner waren bereid in te vallen met kaarten. Er waren mooie worpen, onverwachte worpen en hilarische worpen. Er werd 4 maal gespeeld en dat leverde natuurlijk een winnaar op. Rudie van de Bulck was met 40 punten en de minste tegenpunten de winnaar!

Na afloop en de prijsuitreiking, was er nog een dankwoord aan Eddie en Emmie voor het organiseren van de gezellige avond. Ook een woord van dank aan de beheerder en partner voor de goede verzorging en een speciaal woord van dank voor Philip en Martin Thomaes die ook van de partij waren en altijd bereid zijn hulp te verlenen en materialen te leveren.

Moe en voldaan keerde iedereen weer richting huiswaarts. Opgeladen om ook dit jaar weer het kerkhof te onderhouden.

Note: U bent altijd welkom als nieuwe vrijwilliger van de kerkhofploeg!