Pagina 7: Muziek….

 

Beste Muziek Vrienden en Vriendinnen

Het is hartje zomer nu ik schrijf en wanneer u dit leest zal ons eerste optreden na de zomervakantie, in Village Scaldia te Hoofdplaat, reeds gespeeld zijn. Diegenen die de moeite hebben genomen te komen luisteren zullen hebben gemerkt dat “de toon iets luchtiger” was. We zijn aan de slag gegaan met o.a. Everybody Needs Somebody, The Tears of a Clown, When The Saints go Marching in, Matrimony, Kleine Café,… dus vrolijke nootjes.

Dit jaar viert OBK haar 120-jarig jubileum en al die jaren heeft de vereniging, dikwijls met maar enkele muzikanten, zich weten te handhaven. En Muzikanten zijn ook nu Meer Dan Welkom!! We hebben onderling afgesproken niet perse een fanfare te moeten zijn, maar een Muziek Vereniging en kijk eens aan,… we hebben er een dwarsfluit(iste) bij. Fijn ook, dat we net voor de vakantie een oud (niet heel oud hoor 😉) muzikante hebben mogen verwelkomen. Iedereen (met elk passend instrument of zonder instrument) is Welkom: (heel) Jong en (heel) Oud en alle leeftijden daartussen!! En als u interesse hebt bent u ook welkom om eens te komen ”neuzen” op de repetities. Allerlei instrumenten worden daar bespeeld door “allerlei pluimages”. Er is wat te drinken en soms is er iets lekkers gebakken en,… soms is er zelfs “warm” gebak,…dus misschien treft u het. 😊

Het eerstvolgende optreden is ons Jubileumconcert dat gepland staat op 10 november a.s. We hopen samen met onze huidige dirigent Joop de Pooter een voor u aangenaam en afwisselend concert te mogen verzorgen. Wat kan u verwachten? Ik zal toch alvast iets verklappen van het programma waarin o.a. A Tribute to Amy Winehouse, Queen, Une Belle Histoire, A Klezmer Karnival, enkele marsen en natuurlijk een mooi concertwerk. Zo proberen wij voor alle muzikanten een aangenaam programma te hebben en hopen hiermee ook U te kunnen charmeren.

Wij doen in ieder geval ons uiterste best en hopen dat wij voor U “de sterren van de hemel” (oei) mogen spelen. 😉 Hopelijk mogen wij U dan begroeten want zeg nou zelf… ‘wat zijn muzikanten nu zonder luisteraars?’ 😊 Ik wens U alvast een aangename en gezellige avond (tot…?) met natuurlijk veel luisterplezier.

Misschien tot dan. Muzikale groetjes,

Anita