Pagina 7: Halloween

BLOEDSTOLLENDE HALLOWEEN

 Op zaterdag 4 november verzamelden 37 kleine griezels voor de jaarlijkse Halloween sprokkeltocht bij Café ’t Krikje.

Ook dit jaar heeft de organisatie geen moeite gespaard om ons vreedzame dorp om te toveren in één groot griezeltafereel. De vele figuranten joegen ons de stuipen op het lijf.

Tijdens de tocht werden we achtervolgd door zombies, besprongen door angstaanjagende clowns, werden we uitgenodigd in een luguber horror restaurant en in de molen stonden zowaar onze organen en ingewanden op het spel.

De gedetailleerde uitwerking van de scenes, zoals de prachtige marionetten, de tovenaar met z’n griezelverhaal, en het voor eeuwig dolend bruidspaar, toonde met hoeveel inzet en passie iedereen zich engageerde om van deze avond een griezelig maar waar succes te maken.

Onze kinderen hebben ook verschillende keren de dood in de ogen gezien. Magere Hein verscheen ten tonele, Dracula opende met z’n gezangen een doodskist en onze kinderen werden door meiden in bebloede gewaden langs grafstenen geleid.

De sfeer was er eentje van bloederige magie en dorpse samenhorigheid. Iedereen werkte mee om van deze avond iets speciaals te maken: de organisatie, de vele figuranten, de snoepadres-bewoners, de ouders en de kinderen.

Dank je voor deze spetterende “bloedstollende” avond en alvast tot volgende jaar.

Groetjes van een deelnemende vampierfamilie.