Pagina 5: Terugblik…

Hoi allemaal!

Mijn naam is Myrthe Annicaert (meisjesnaam: Verstraete), geboren op 22 augustus 1992 en ben opgegroeid op Deltastraat nummer 15 in Hoofdplaat.

Op mijn 13e zijn wij verhuisd naar Aardenburg. Op dat moment vond ik het helemaal niet leuk, maar gelukkig zat ik toen al een tijdje op het Zwin College en had ik ook klasgenootjes uit Aardenburg.

Nadat ik het Zwin College heb afgerond ben ik naar de kappersopleiding in Brugge gegaan. Ik heb daar een 3-jarige opleiding gedaan en heb in Maldegem stage gelopen en nog gewerkt. Sinds 2006 heb ik een relatie met Stephen Annicaert en wij zijn in 2012 samen gaan wonen in Oostburg.

Ik ben dan naast mijn werk in Maldegem ook thuis een kapsalon begonnen. Dit liep zo goed dat ik na een jaar volledig zelfstandig thuis als kapster aan het werk was. Tot nu toe doe ik dit nog steeds en dat bevalt me goed!

 

 

Op 10 juni 2017 ben ik gelukkig getrouwd met Stephen en binnenkort in augustus verwachten wij ons eerste kindje, waar we ontzettend naar uitkijken!

En wat ik mis aan Hoofdplaat? Ik denk toch wel op loopafstand zee en strand hebben hoor. Daar heb ik hele leuke herinneringen aan als kind.

 

Tot slot: Ik heb er altijd heel graag gewoond!