Pagina 3: School Hoofdplaat

Een tentoonstelling, een workshop, een concert op zondagmiddag of een voorstelling gemaakt door en voor kinderen. Vanaf september willen we deze activiteiten in de leegstaande school in het dorp organiseren. Met een beetje geluk komen kunstenaars en muzikanten bij ons voor een korte tijd logeren en sluiten ze hun creatieve periode af met een expositie of workshop voor iedereen die nieuwsgierig is of belangstelling heeft.

We willen door het beheer van de school en het organiseren van activiteiten mee de leefbaarheid en het plezier van het wonen en werken in een kleine gemeenschap vergroten.

Het zal gaan om kleinschalige activiteiten en akoestische concerten. Mocht u belangstelling hebben om mee te doen of vragen hebben? Het zou super zijn als u dan contact opneemt met Miranda Dieleman en Ries de Vuijst.

Telefoonnummer 06 53650964 of firmapatat@gmail.com of riesdev@gmail.com

We kijken enorm uit om samen te werken.

p.s. Voor de allereerste tentoonstelling hebben we ook al een idee: De mooiste dag van je leven.

Daarvoor zouden we graag een expositie inrichten met de trouwfoto’s van alle inwoners van Hoofdplaat. Muzikanten zullen de liefde in al zijn facetten bezingen. Voor wie nog een keertje op de foto wil met de liefde van zijn leven (van dit moment;-) staat een deftige fotograaf klaar.

Elsje van Ree, voormalig inwoonster van Hoofdplaat is in elk geval al van plan om haar atelier in de school in te richten.

Wie weet neemt ze haar fototoestel die dag wel mee!

Namens de dorpsraad, Vivian Koster