Pagina 2: HSV De Scheldehaven

Onze laatste 2 wedstrijden op 19 november en 3 december brachten de leidende positie van Luc Bertram bij de senioren en Roan Waebeke bij de junioren niet meer in gevaar.

Ze wisten deze 2 wedstrijden namelijk ook gewoon te winnen.

Luc met 1159 cm en Roan met 167 cm.

Wat ze ook de terechte kampioenen van 2017 maakt.

Deze 2 wedstrijden was de wijting goed vertegenwoordigd op ons parcours wat voor de vele centimeters zorgde. Luc wist met een totaal van 2675 cm een clubrecord te vestigen.

Tijdens onze feestavond op 10-02-2018 werden niet alleen de kampioenen gehuldigd maar is er ook teruggekeken op de visreis naar Noorwegen die enkele clubleden hebben gemaakt. Ook is er verder lekker gegeten en gedronken en is er een echte visquiz georganiseerd.

Op het einde van de avond is het vizier ook gericht op het komende visseizoen. Zo is er op 27 mei a.s. onze extra wedstrijd ter gelegenheid van Hoofdplaat 240 jaar wat hopelijk voor een mooie opkomst gaat zorgen voor ons dwoafplate.

Verder wordt er voor onze zout- en zoetwater wedstrijden een apart klassement opgesteld. Wat voor de echte zoet- en zoutwaterspecialist als muziek in de oren moet klinken.

Tevens worden de zoetwater wedstrijden samen met visclub Ons Genoegen uit Breskens georganiseerd, die dit jaar een nieuwe doorstart maakt. Er zullen 3 wedstrijden aan de Kapitalendam en 3 wedstrijden aan de Nieuwkerkse kreek gevist worden.

Meer informatie volgt later tijdens onze jaarlijkse ledenvergadering.

Groeten, Dennis