Pagina 15: Adverteerder aan het woord

Zonder de steun van onze adverteerders zijn wij nergens.

Het zou voor ons onmogelijk zijn om uw dorpskrant in stand te houden zonder de financiële steun van ondernemers in en om ons dorp. Zowel door de redactie als door onze lezers wordt dit enorm gewaardeerd.

Vanaf deze uitgave laten wij telkens één adverteerder aan het woord. Bent u adverteerder en heeft u ook interesse? Laat het ons weten!

De redactie.

Ik ben Twan Timmermans van Ahimsa Wereld, (yoga-massage-Barefootrunning-coaching). Het woord Ahimsa wat afkomstig is uit het Sanskriet wil zeggen: dat je jezelf of een ander geen geweld aandoet.

Deze filosofie probeer ik over te brengen in de lessen die ik geef, dus bij de yoga, Barefootrunning, ademhalingstechnieken dit zowel in de groepslessen als bij de persoonlijke coaching.

Yoga:

De groepslessen yoga geef ik in Breskens bij MFC De Korre.

Dinsdag: 9.00 tot 10.00 uur en Woensdag: 19.00 tot 20.30 uur. Ook geef ik zomer en winter yoga op het strand bij strandpaviljoen Breskens Aan Zee (BAZ). Woensdag: 10.00 tot 11.00 uur.

 Barefootrunning:

Dit is het lopen op blote voeten of minimalistische schoenen. De groepsles is op: Zondag: 10.00 tot 11.00 uur. Vertrek vanaf strandpaviljoen BAZ in Breskens.

Massage:

Verder geef ik massages aan huis of bij u thuis. Ik volg nog steeds cursussen om mij hier verder in te specialiseren, zo ben ik momenteel bezig met de cursus Chi Nei Tsang, dit is Chinese orgaanmassage die ook kan helpen met het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Meer info over de massages die ik geef kan je vinden op de website: www.ahimsawereld.nl.

Coaching:

Ook is er de mogelijkheid om yoga, barefootrunning, ademhalings-technieken of een combinatie hiervan privé te volgen.

Mind-Walk:

Regelmatig organiseer ik Mind-Walk wandelingen, dit in een serie van 5 wandelingen vanaf verschillende locaties maar altijd in de buurt van Breskens.

Wat is Mind-Walk?

Meditatieve wandelingen met invloeden uit de Tai Chi, Yoga, mindfulness-training, ademhalingstechnieken en meditatie.

Je kan je opgeven voor de volgende reeks wandelingen die start op:

Vrijdag 15 maart 2019. Alle data en info staan op de website.

Blotevoetenwandeling:

Elke maand organiseer ik ook een gratis blotevoetenwandeling op het strand bij Loods Tien in Breskens. Zondag 20 januari 2019 is de eerstvolgende blotevoetenwandeling, de data zijn ook altijd te vinden op de website.

www.ahimsawereld.nl

info@ahimsawereld.nl

06-83170745 of 0117-851279