Pagina 15: Adverteerder aan het woord

Zonder de steun van onze adverteerders zijn wij nergens.

Het zou voor ons onmogelijk zijn om uw dorpskrant in stand te houden zonder de financiële steun van ondernemers in en om ons dorp. Zowel door de redactie als door onze lezers wordt dit enorm gewaardeerd.

Vanaf deze uitgave laten wij telkens één adverteerder aan het woord. Bent u adverteerder en heeft u ook interesse? Laat het ons weten!

De redactie.“Verassend assortiment”

Frank en Bianca Wieme namen in 2009 Kosten Watersport & Fashion in Breskens over van de familie Kosten.

Bianca werkte daar al een aantal jaren en zo is het balletje gaan rollen. Kosten Watersport, de naam is niet altijd wat je denkt.

In de regio denkt men vaak dat wij alleen watersportartikelen verkopen. Wie binnenkomt staat vaak versteld van het uitgebreide assortiment.

Wij hebben een uitgebreid assortiment watersportartikelen met onder andere diverse soorten touw, RVS ijzerwaren, verf en zeekaarten, buitenboordmotoren. In Zeeuws-Vlaanderen zijn wij de enige dealer van Yamaha buitenboordmotoren.

Frank doet het onderhoud van de motoren. Van een kleine 2.5 PK tot een 350 PK. De grotere motoren worden uitgelezen met een speciaal computerprogramma. Ook wordt het onderhoud van andere merken gedaan.

Waar veel mensen zich over verbazen als ze voor de eerste keer binnenkomen, is dat wij zo’n groot assortiment vrijetijdskleding voor dames en heren hebben.

U kunt bij ons het hele jaar terecht voor een leuke collectie. In de zomer hebben we ook slippers en sandalen voor het hele gezin.

Met een enthousiast team om ons heen adviseren wij onze klanten graag wat het beste bij hen past. Dus stap eens binnen en laat u verrassen!

Frank en Bianca Wieme