11 oktober: Bericht uit de Deuzonschole

Volgende week donderdag, 17 oktober, hebben we een dame uit Oklahoma op bezoek, niet te missen voor de liefhebbers van topklasse Americana:

“Fraaie zang, schitterende liedjes en ook nog eens een pracht pedalsteel!

Carter Sampson is an Okie-born singer/songwriter with a big voice. The Oklahoma City-based artist is blessed by a musical family legacy that includes talents like Roy Orbison.
Her journey as a naturally independent, free-spirited musician has seemed almost predestined at times. At age 15 she began experimenting with sound as a way to pass the time; now her creativity has matured into the dedicated and passionate performance that makes her a favorite female vocalist.
As a relatable artist, her empowering music appeals to a wide range of folks, who are incredibly and admirably loyal to her and her work. She’s the founder and director of Oklahoma City’s Rock ‘n’ Roll Camp for Girls, which always partners with nonprofit organizations that empower girls and women through music education.
The inspiring artist also averages about 220 shows annually – in areas like Oklahoma and Arkansas, as well as Colorado, New Mexico and Texas. But as the self-penned ‘Queen of Oklahoma,’ Sampson’s red boots are happiest when they’re on her home turf.”
En nu komt ze met een nieuw plaatje onder de arm en met met Jason Scott en Kyle Reid als begeleiders naar de Deuzonschole. Het gaat weer prachtig zijn. Deuren open om 19:30, levende muziek vanaf 20:30. Reserveren via deuzonschole@gmail.com, 15 euro voor de vliegkosten.


Op 5 november pakken we uit met een mooi Vredesconcert “Over den Draad” . In ieder geval gaan meedoen: Alfred den Ouden, broeder Dieleman, Sunshine Cleaners, Daithi Rua, Gabien Lambert, Silke, Strograss, Eddy Modde, Ries de Vuyst en Gait Klein Kromhof. De avond wordt aan elkaar gedicht door Peter Knipmeijer, voormalig stadsdichter van Utrecht, die daarmee meteen een gooi doet naar het schooldichterschap van de Deuzonschole.

Grt., Ries de Vuyst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *