Wegwerkzaamheden West Z-Vl.

Verkeersinformatie

Aannemer H4A gaat in opdracht van de Provincie de volgende werkzaamheden uitvoeren:

Werkzaamheden aan de N675 Boerenhol

Van woensdag 2 oktober tot en met vrijdag 4 oktober 2019 wordt er op twee locaties in buurtschap Boerenhol gewerkt aan de Provincialeweg (N675). Hier wordt de hoofdrijbaan voorzien van nieuw asfalt en nieuwe markeringen. Tevens worden er op verschillende plaatsen nieuwe grasbetontegels aangebracht in de bermen. Tijdens de werkzaamheden is de weg volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. Plaatselijk verkeer wordt begeleid door verkeersregelaars. Gedurende de werkzaamheden zijn er verschillende omleidingsroutes. Deze staan aangegeven op de borden en zijn online te raadplegen via https://melvin.ndw.nu/public/situation;id=27469.

Werkzaamheden aan de N675 Groede-Nieuwvliet

Van maandag 30 september tot en met vrijdag 18 oktober 2019 wordt er gewerkt aan de N675 tussen Groede en Nieuwvliet. Het asfalt van de hoofdrijbaan en de rotonde wordt vernieuwd. Het werk wordt uitgevoerd in drie fasen. Eerst wordt er gewerkt aan de Nieuwvlietseweg van de Traverse (Groede) tot aan de rotonde Sint-Bavodijk (Nieuwvliet). Vervolgens wordt de Provincialeweg vanaf de rotonde Sint-Bavodijk tot aan de rotonde Sint-Jansdijk aangepakt. In de laatste fase wordt er gewerkt aan de rotonde Sint-Jansdijk. Vanwege de werkzaamheden zijn er verschillende wegafsluitingen. De actuele planning van de werkzaamheden is te vinden in de Bouwapp. Omleidingen staan aangegeven op de borden en zijn online te raadplegen via https://melvin.ndw.nu/public/situation;id=30193.

Hoewel we overlast zoveel mogelijk proberen te beperken, kan het werk enige hinder met zich meebrengen.

Indien u hierover vragen of opmerkingen heeft, dan vernemen wij dit graag.

Contactpersonen:

·        Provincie Zeeland, dhr. W. Heij, tel.nr. 06 28904169

·        H4A, dhr. S. Mast, tel.nr. 06 4642 41094065

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *