Rumoer in de Deuzonschole

We gaan roerige tijden tegemoet in de Deuzonschole!

Op donderdag 23 Mei kunt u na al dan niet gedane democratische plicht kiezen voor een bluegrass- en oldtimespektakel zonder weerga. De fabuleuze Widdershins, oldtime-orkest geheel en al van de overkant van de Westerschelde zullen u in de stemming brengen voor de show van de Henhouse Prowlers, een van de vooraanstaandste bluegrassbands van de overkant van de Atlantique. Reserveert snel uw plekje via deuzonschole@gmail.com, want het gaat nu al hard en we zijn maar een klein schooltje. Zaal open om 19:30, live muziek vanaf een uur of half negen. Weest zo vriendelijk 10 euro mee te nemen om bij te dragen in de reiskosten van onze Amerikaanse vrienden.

Op 1 juni is het alweer tijd voor de overdereven talentvolle John Blek uit Ierland: in de UK overstelpt met prijzen doet hij nog 1 keer lieve kleine podia zoals het onze aan voordat hij naar wij vrezen alleen nog maar te zien zal zijn op grote festivals en  in grote zalen. Profiteer ervan nu het nog kan!

Een voorlopig overzicht van de rest van de voornemens van de Deuzonschole:

 13 juni

Billy & Bloomfish

28 juni

Daithi Rua
5 juli

Everlovin’ Jugband (met een BBQtje derbij?)

18 september

Boris McCutcheon & the Saltlicks

ook in september

Handmade Moments

17 oktober

Carter Sampson Trio

14 november

Fernant Zeste & Bad Temper Joe

Juni 2020

Levi Parham

Plaatsjes graag reserveren via deuzonschole@gmail.com. Het gaat hard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *