Bevrijdingslunch + films

De eerste door de Dorpsraad georganiseerde Hoofdplaatse Bevrijdingslunch kan in de boeken worden bijgeschreven. Een goed bezette (lange) tafel kon genieten van een uitgebreide lunch, met intussen de nodige gespreksstof over, onder andere, de uitvergrote bevrijdingsfoto’s. Over de (ontbrekende) namen van de mannen op de bijgevoegde foto werd volop gediscussieerd. Dus als iemand nog informatie heeft…. graag doorgeven via deze website.

Daarna volgde een tweetal zeer indringende film-documentaires over de oorlogshandelingen van 1940 (Franse troepen) en over de door de Duitsers ter dood gebrachte “Tien van Renesse”. De middag werd door de (ook nagekomen) bezoekers afgesloten met een Oranjebitter-toost en nog wat navolgende consumpties.

Klik op een foto om de Galerij te openen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *