Koningsdag 2019

Het EVC had weer diverse spelletjes uitgezet in het Dorpshuis, want het was te koud om op het dorpsplein te staan. De kinder-opkomst was helaas niet erg groot, maar de kinderen die er waren hebben zich prima vermaakt.

Zo rond half drie begon de grote zaal vol te stromen en al snel moesten er tafels en stoelen door de EVC’ers worden bijgezet. De aangekondigde Bingo met mooie prijzen, dit keer voor het eerst op Koningsdag, was dan ook gelijk een succes. Met een verloting in de pauze en een viertal bingorondes konden veel mensen, de één wat meer dan de ander 🙂 , na afloop met een mooie prijs naar huis. Niet direct, want er werd door velen nog een flinke tijd nagepraat…………

Klik op een foto om de fotogalerij te openen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *