Reünie Christelijke Lagere School

5 februari 2019

Tijdens de voorbije jaren ben ik door verschillende mensen aangesproken met de vraag of er een reünie georganiseerd zou kunnen worden voor de leerlingen die in Hoofdplaat de christelijke lagere school hebben bezocht.  De school werd circa 50 jaar geleden opgeheven.
Dit verzoek bereikte me enkele weken geleden opnieuw. Ik dacht daar eens serieus over na en jawel  zo’n bijeenkomst  lijkt me best wel een goed en heel leuk idee.
Na enig nadenken kwam ik op zeker 100 namen van mensen die daarvoor in aanmerking komen en wellicht zijn er nog enkele meer te bedenken.

Namen bedenken lukt wel maar daar horen adressen bij om die mensen te kunnen benaderen met vooral de vraag of daar belangstelling voor bestaat.
Ik ben begonnen om bij de namen die ik ken de adressen te verzamelen. Het meest praktische is om vooral de e-mailadressen te hebben. Dan kunnen die aangeschreven worden met het plan in de verwachting dat daar vele  reacties op zullen volgen. Via de sociale media zijn er wellicht ook diverse mensen te bereiken.

Dat brengt me tot de volgende vragen aan alle betrokkenen die dit lezen:
– Willen degenen die een bericht lezen over de reünie reageren?  Elke reactie is welkom.
– Hebben jullie ideeën over een programma? Alles is van harte welkom!
– Wie wil er zitting nemen in een comité om alles samen voor te bereiden?
– Willen jullie dit bericht ook doorgeven aan jullie familieleden die de school bezochten en  aan andere oud leerlingen van de school?
Er is een speciaal e-mailadres voor de correspondentie:

  Hoofdplaat-zee@zeelandnet.nl

Bij voorbaat hartelijk dank voor de aandacht en de hopelijk vele reacties die ik met veel belangstelling tegemoet zie!
Met vriendelijke groet.  Jilly van den Ameele

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *