Brand in de Havenstraat

28 december:

Een grote uitslaande brand in een woning in de Havenstraat bezorgde de bewoners wel een erg slecht jaar-uiteinde. Hoewel de diverse brandweerkorpsen met veel manschappen en groot materieel aanwezig waren konden ze de woning niet redden. Wel lukte het om de aangrenzende woning zo goed als schadevrij te houden. De oorzaak van de brand moet nog nader worden onderzocht, maar een kacheltje op de eerste verdieping lijkt vooralsnog de boosdoener. Hopelijk dekt de verzekering de schade. Veel sterkte aan de bewoners, die gelukkig binnen het dorp een vervangende woning kregen aangeboden.

Zie hieronder een fotoverslag (met dank aan Peter en Madeleine)

Een gedachte over “Brand in de Havenstraat

  1. Graag wil ik echt iedereen bedanken voor alle meeleven, koffie, knuffels, pantoffels, jas, broek en goede wensen. Echt geweldig.

    Natuurlijk ook brandweer en politie groot compliment en dank.

    Buurmannen veel sterkte.

    Dikke zoen voor het hele dorp ! Wilma (Havenstraat 13)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *