Zonnebloem uitstapje

Op 16 november een uitstapje van de Zonnebloem naar het Schoondijkse “Klinket”.

Een verslag, met foto’s van Annelies (waarvoor dank…)

Het betrof een uitje van de werkgroep Zonnebloem Hoofdplaat . Op vrijdag middag 16 november richting het Klinket. Eerst koffie met zelfgebakken appeltaart. Aansluitend een bezoekje aan het museum. Waar vooral de ouderen hele verhalen hadden van vroeger. Mooie verhalen om te horen veel dingen waar jongeren niets van af wisten.
Aansluitend een verrassings-Bingo met een verhaal wat we allemaal kennen: de Wolf en de 7 Geitjes waar de nummers in voor kwamen en zo kon je Bingo hebben. Pauze voor een hapje en een drankje. En de bingo afgerond en nog wat babbelen en rond half 5 weer huiswaarts gekeerd. Zoals ik vernomen heb, hebben de
30 gasten er van genoten en dat was ook de bedoeling. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer wat organiseren en valt het ook in de smaak.

Klik op een foto om de galerij te openen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *