Lintjes Mia en Ceciel

9 mei:
Na het uitreiken en opspelden van een speld van verdienste van de Zonnebloem door een Bestuursvertegenwoordigster van die organisatie kwam er nog een grote verrassing voor Mia en Ceciel bij het binnenkomen van Burgemeester Marga Vermue. Die had bij het uitreiken van de Koninklijke onderscheidingen veel lovende woorden voor het jarenlange vrijwilligerswerk van Mia en Ceciel. In het bijzijn van naaste familie , Zonnebloemvrijwilligers en enige genodigden was het soms emotioneel, maar was er  toch vooral veel blijdschap en trots op deze onderscheidingen. Daarna was er nog een receptie waar de gasten Ceciel en Mia konden feliciteren
Burgemeester Marga Vermue reikte vanmiddag, namens Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander twee Koninklijke onderscheidingen (Lid in de Orde van Oranje Nassau) uit aan mevrouw M.L.E. Bleijenbergh – Sijnesael en mevrouw C.M.M. Puijenbroek – Pielaet tijdens het 40-jarig bestaan van Nationale Vereniging de Zonnebloem Zuidwest Zeeuws-Vlaanderen, afdeling Hoofdplaat waarvoor de twee decorandi zich reeds 40 jaar inzetten.

Voor het hele Gemeentelijke verslag klik: Speech Burgemeester

Hieronder een korte fotoreportage; klik op een foto om de galerij te openen:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *