Dodenherdenking 4 mei 2018

4 mei:
Traditiegetrouw ook dit jaar de Dodenherdenking bij het monument aan de Spuikom.
Voorafgegaan door O.B.K. met stille trom wisten veel Hoofdplatenaren en andere belangstellenden de weg naar de Spuikom te vinden.Een respectvol gebaar ook van de voetballers, die hun training onderbroken om de plechtigheid bij te wonen.
Na het blazen van de Last Post werden de twee minuten stilte in acht genomen, waarna OBK het Wilhelmus speelde. De kranslegging gebeurde dit jaar door Mevr. Thea Langeraert. Vervolgens werden door Vivian alle namen van de gevallenen voorgelezen. Namens de Gemeente Sluis werd de toespraak verzorgd door Dhr. Jack Werkman. Het slotakkoord was weer voor OBK, met Thuur als solist op de doedelzak
Klik op een foto om de galerij te openen:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *